X-OD platform Exclusive Networks breder beschikbaar

x-od

Exclusive Networks heeft de nieuwste versie van zijn handelsplatform X-OD onthuld met uitbreiding naar Duitsland, Spanje, België, Finland, Oostenrijk en Ierland. De bredere beschikbaarheid valt samen met de introductie van Fortinet in het X-OD portfolio, met de end-to-end beschikbaarheid van alle Fortinet-oplossingen via de Fortinet Security Fabric op abonnementsbasis.

X-OD is nu beschikbaar voor partners in 9 Europese markten (Frankrijk, het VK en Nederland waren al gelanceerd) en er zijn ambitieuze plannen om later dit jaar uit te breiden naar alle mondiale regio’s.
“Waar we ook naartoe gaan met X-OD, het groeit snel, we zitten nu in Scandinavië, Iberia, DACH, de Benelux, UK & Ierland en Frankrijk”, zegt Jesper Trolle, CEO van Exclusive Networks. “De wereldwijde pandemie heeft ongetwijfeld de digitale transformatie in het algemeen versneld, waardoor onze propositie nog relevanter is voor zakelijke behoeften. Digitale klantervaring, big data-inzichten en opex-gebaseerde consumptie zullen blijvend zijn. Onze roadmap ligt op schema om de mogelijkheden van X-OD binnen en buiten Europa, overal waar Exclusive Networks actief is, verder uit te breiden.”

www.exclusive-networks.com

Mobiele versie afsluiten