Stapsgewijs overstappen van Skype for Business naar MS Teams is noodzaak

digitaal dossier | MS Teams

CONTACTCENTER4ALL uit Vianen levert via een partnernetwerk CC4Skype, CC4Dynamics en CC4Teams in 22 landen. Het laatste is een veel gevraagde multi tenant SaaS-oplossing. 

CC4Teams is verkrijgbaar in de MS Teams app store. Het biedt functionaliteiten bovenop de standaard MS Teams features om klantcontact effectief en efficiënt af te handelen. Zo kunnen verschillende rollen (van agent tot operator) worden toegekend. Het levert ook gedetailleerde rapportages en kan workflows optimaliseren. 

Van Skype Business naar MS Teams 

De toenemende vraag naar CC4Teams komt volgens CCO Anne-Meine Gramsma niet alleen door de grote groep tevreden gebruikers en partners. Bedrijven nemen afscheid van Skype for Business en komen vanzelfsprekend uit bij MS Teams. “Wij ondersteunen de klanten bij de migraties met een goed plan zodat gefaseerd kan worden overgestapt. Daarmee zijn ze in staat MS Teams te gebruiken zonder desinvesteringen.” 

Stappenplan 

Gefaseerd overstappen van Skype for Business naar MS Teams is ook nodig omdat de onderliggende API door het Microsoft-team verder ontwikkeld wordt. Gramsma: “Wij ontwikkelen snel en goed, maar zijn afhankelijk van die API. Het is vooralsnog niet mogelijk elke technologie die men kent van CC4Skype met CC4Teams te gebruiken. De migratie naar MS Teams plannen is key en daar helpen we bij met ons stappenplan.” 

Dankzij onze steun kunnen klanten MS Teams gebruiken zonder desinvesteringen

Uitgelichte Vacatures

ITchannelPRO-202402
Wil je niks missen? We houden je dagelijks op de hoogte van het laatste nieuws! Je kunt je aanmelden voor onze nieuwsbrieven door het formulier in te vullen.

Wil je de nieuwsbrief uiteindelijk toch niet meer ontvangen? Geen probleem! Je kunt je op elk moment weer afmelden.