Adverteren en contentmarketing

Je bedrijf, product of dienst onder de aandacht brengen bij je doelgroep?

mediakaart-ICP-2023ITchannelPRO is het kennisplatform voor de circa 8.000 Telecom en IT- businesspartners en wordt gezien als de primaire informatiebron in het IT- en Telecomkanaal in de Benelux. ITchannelPRO informeert C-level managers, sales en marketingmanagers van fabrikanten, distributeurs, resellers, ISP’s, system integrators en IT- en Telecom operators over trends en ontwikkelingen in de ICT, fusies en overnames, managementwisselingen, vacatures en evenementen.

Met 25.000 volgers op LinkedIn in combinatie met het bereik van het magazine (oplage 5.500), de website met > 35.000 bezoekers per maand, de nieuwsbrief naar 3.200 abonnees, expertsessies, C-level ronde tafel bijeenkomsten en evenementen is ITchannelPRO het platform met het grootste en kwalitatief beste bereik in Nederland en België.

Alle content wordt crossmediaal gedeeld. Redactionele artikelen uit ons vakblad plaatsen we na publicatie op de website, in de nieuwsbrief, op Social Media en op de LinkedIn. ITchannelPRO zorgt ervoor dat je bedrijf en content langere tijd zichtbaar is op meerdere platforms. Adverteren is mogelijk in het magazine en/of op de website.

 

 

Meer weten?

Bekijk de mediakit met meer informatie over het platform, de doelgroep, het bereik, de tarieven en de planning van uitgaves in 2023. Of neem contact op met:

Eric Luteijn (uitgever) via +31 653 510 690 / eric@luteijnmedia.nl

Marc Jongbloed (commercieel directeur) via +31 35 204 1003 | +31 6 437 537 59 / marc@luteijnmedia.nl

Uitgelichte Vacatures

ICP 2024 01
Wil je niks missen? We houden je dagelijks op de hoogte van het laatste nieuws! Je kunt je aanmelden voor onze nieuwsbrieven door het formulier in te vullen.

Wil je de nieuwsbrief uiteindelijk toch niet meer ontvangen? Geen probleem! Je kunt je op elk moment weer afmelden.