Deelnemen aan het digitaal dossier rondom Circulaire IT?

Circulaire IT: het ecosysteem van Circulaire Telecom en IT producten en diensten

Circulair is hot en ook in de IT veel omvangrijker dan we denken. Voor alle partijen in het kanaal biedt het nog volop kansen. Toch is de kennis en het inzicht beperkt. Reden voor een Digitaal Dossier Circulaire IT voor het Nederlandse Telecom en IT-kanaal.

In het derde kwartaal 2021 publiceert ITchannelPRO het Digitaal Dossier Circulaire IT. Het is het tweede digitale dossier, na het succesvolle Digitaal Dossier over Microsoft Teams, dat vorig jaar verscheen.

Bij een Digitaal Dossier ligt de focus op het in kaart brengen van het complete ecosysteem rond een dienst- of productgroep. En welke kansen het biedt voor het distributiekanaal. Een Digitaal Dossier bestaat onder meer uit een e-magazine, een e-paper (pdf) en online artikelen op onze website en op social media. In de periode van productie zetten we het betreffende onderwerp breed in de schijnwerpers, met onder meer een Top 150 lijst, twee C-level Summits met relevante marktpartijen en een speciale editie van Expeditie ICT.

Onderwerpen

  • Wat valt er allemaal onder circulaire IT
  • Ontwikkeling van deze markt
  • Beschrijving markt van refurbished smartphones
  • Werking keten van refurbished
  • Overzicht aanbieders
  • Beschrijving kansen voor het kanaal
  • Kwaliteit en garantie van refurbished hardware

In kaart brengen

Een belangrijk onderdeel van het Digitaal Dossier is het in kaart brengen van het complete ecosysteem. Bedrijven worden kosteloos gerubriceerd per categorie, maar je kunt je als bedrijf ook profileren met een redactioneel artikel of advertentie. Wil jij weten hoe jij je kunt aansluiten bij deze campagne? Neem contact op met:

Eric Luteijn
M: 0653 510 690
E: eric@itchannelpro.nl

Jos Raaphorst
M: 0634 735 424
E: jos@itchannelpro.nl

Wil je niks missen? We houden je dagelijks op de hoogte van het laatste nieuws! Je kunt je aanmelden voor onze nieuwsbrieven door het formulier in te vullen.

Wil je de nieuwsbrief uiteindelijk toch niet meer ontvangen? Geen probleem! Je kunt je op elk moment weer afmelden.