Westcon Europees distributeur CrowdStrike Falcon platform

crowdstrike

Technologiedistributeur Westcon heeft een distributieovereenkomst gesloten met CrowdStrike, speler op het gebied van cloud delivered bescherming van endpoints en workloads voor kleine tot middelgrote bedrijven.

Het CrowdStrike Falcon-platform is een uniek beveiligingsplatform dat next-gen AV, endpoint detection and response (EDR), managed hunting, IT-hygiëne, cloudbeveiligingspostuurbeheer, kwetsbaarheidsbeheer en bedreigingsinformatie samenbrengt. Dat wordt bereikt door de gepatenteerde CrowdStrike Threat Graph die 4 biljoen endpoint-gerelateerde gebeurtenissen per week in realtime van over de hele wereld analyseert en daarmee het dataplatform voor beveiliging aandrijft.

CrowdStrike-dreigingsinformatie levert diepgaande kennis over dreigingsactoren om de motieven, tools en vaardigheden van de aanvaller bloot te leggen, en schrijft praktische richtlijnen en stappen voor, zodat beveiligingsteams proactief tegenmaatregelen kunnen nemen, aangepaste indicatoren van compromis (IOC’s) kunnen ontvangen en toekomstige incidenten voor kunnen zijn.

Door gebruik te maken van kunstmatige intelligentie op cloudschaal en een enkele slimme, lichtgewicht intelligente agent, biedt CrowdStrike Falcon klanten het hoogste beschermingsniveau terwijl de impact op de prestaties tot een minimum wordt beperkt.

De distributieovereenkomst biedt Westcon de kans om zijn cyberveiligheidsaanbod op de Europese markt te versterken in een tijd waarin het beschermen van kostbare bedrijfsmiddelen steeds meer een topprioriteit wordt voor bedrijven in alle sectoren.

www.westcon.com

Mobiele versie afsluiten