Snom Technology kondigt productlijn aan voor de hospitality

Individueel ontworpen IP-telefoons van Snom worden met succes gebruikt bij de betere hotels. De aanwezigheid van een telefoon is nog steeds cruciaal bij het toekennen van sterren. Maar niet elk hotel wil volledig uitgeruste zakelijke telefoons in de kamers.

Snom_HD351WIn deze branche zij heel andere aspecten belangrijk. Eenvoudige reiniging, personalisatie en een overzichtelijke vormgeving, databescherming, zodat de oproeplijst van de vorige gast niet toegankelijk is voor de volgende.

Deze bijzonderheden zijn reden voor Snom zich bezig te houden met de wensen van deze branche. Met een omvangrijke reeks IP-telefoons, speciaal ontwikkeld voor hotels, resorts en zakelijke residenties, treedt Snom nu actief toe tot de hospitality branche.

Moderne kamertelefoons voor meer comfort

Van de sneltoetsen voor alle belangrijke behoeften (receptie, wekker, reservering, noodoproep …) tot een brede keuze aan installatie mogelijkheden (of het nu puur IP/DECT over IP of wifi is): de nieuwe eindapparaten voor de horeca zijn zowel stijlvolle accessoires als belangrijke communicatiemiddelen. Alle modellen zijn uitgerust met een antibacterieel oppervlak, een rank ontwerp en een overzichtelijke vormgeving. Zo passen ze in elke ruimte. Alle modellen maken het mogelijk om te profiteren van de voordelen van de modernste telefonie. Ze beschikken over een handsfree-functie, een mute-knop en de mogelijkheid om gesprekken in de wacht te zetten. Bovendien bieden ze de bekende audiokwaliteit van Snom. De fabrikant geeft drie jaar garantie op alle apparaten uit de nieuwe HD- en HM-serie.

De veelzijdige

De modellen HD350W en HD351W zijn moderne wifi-bureautelefoons met een gebruiksvriendelijk bedieningspaneel voor functietoetsen en toetsenbord, wat bijdraagt aan het moderne ontwerp. Beide toestellen bieden alle functies van de bovengenoemde instapmodellen, inclusief de mogelijkheid om via PoE te werken. Net als de HD101 beschikt ook de HD351W over een geïntegreerd DECT-basisstation, een draadloze hoorn en ondersteuning voor vijf andere handsets van het type Snom HD3.

De mobiele

Met de HM201 en het eindapparaat HM2 biedt de fabrikant een complete oplossing bestaande uit een DECT-basisstation voor maximaal vier gasttelefoons (voor bv. slaapkamer, voorkamer, salon en badkamer bijvoorbeeld) met draadloze DECT-over-IP-technologie voor maximale bewegingsvrijheid. De personalisatie met de individuele logo’s vindt hier plaats op het scherm. Het moderne, rechtlijnige ontwerp en het grote kleurenscherm maken deze telefoons tot een stijlvolle blikvanger in elke kamer.

Mobiele versie afsluiten