Smart Mobility en Innovatie

met de Louwman Group en RGNT Motorcycles

Smart Living SocietyOp uitnodiging van Smart Living Society vond dinsdag een visionair evenement plaats bij Louwman’s Toyota World, dat de toekomst van mobiliteit en duurzaamheid benadrukte. Deze bijeenkomst, gehouden in de filmzaal van Toyota’s World, stond geheel in het teken van de overstap naar slimme, duurzame mobiliteitsoplossingen.

Louwman Group, een bedrijf dat al 101 jaar een familieonderneming is, heeft zich succesvol getransformeerd van een traditionele autofabrikant naar een allround mobiliteitsbedrijf met een aanbod dat varieert van auto’s tot zorgdiensten. De groep, die nu opereert in zes divisies—Wholesale, Bike, Group Services, Retail, Care, en ID&D—belichtte hun aanpak om mobiliteitsuitdagingen te identificeren en hierop innovatieve antwoorden te bieden.

Willem Verschuur en Paula van den Boer, prominente sprekers van Louwman, deelden waardevolle inzichten over de huidige marktdynamiek en de toekomst van slimme mobiliteit, die mensen langer zelfstandig laat wonen en bijdraagt aan een duurzamere leefomgeving.

Gideon Schipaanboord van RGNT Motorcycles droeg bij aan het evenement door de voordelen van elektrisch motorrijden te belichten, met een focus op hoe deze technologie aansluit bij slimme, efficiënte mobiliteitsoplossingen die zowel duurzaam als praktisch zijn. Hij benadrukte hoe elektrische motoren kunnen inspelen op de stedelijke transitie naar meer groene ruimtes en minder geluidsoverlast. Deze motoren, die ontworpen zijn met smart technologie, ondersteunen een stillere en groenere stadsomgeving.

Smart Living Society

De deelnemers kregen na de presentaties een exclusieve rondleiding door de indrukwekkende privécollectie van de familie Louwman en de kans om zelf een RGNT motor te testen. Het evenement werd afgesloten met een netwerkborrel, waarbij aanwezige reflecteerden op de inzichten en inspiratie die ze hadden opgedaan.

Dit event gemist? Zorg dat je erbij bent op 23 mei met ons Smart thema: Matter!
https://www.smartlivingsociety.nl/event/matter-2-0-11/register

Mobiele versie afsluiten