Evenement

Smart Living Society: Smart Mobility

smartmobility-smartliving
23-04-2024
15:30 - 18:30

Smart Living Society kondigt met trots haar aankomende evenement aan, in samenwerking met de Louwman Group (LG), een voorloper in de mobiliteits- en zorgsector en RGNT Motorcycles. Dit evenement belooft een venster te openen naar de toekomst van mobiliteit, met inzichten van leiders in de branche zoals Willem Verschuur (LG), Paula van den Boer(LG), en Gideon Schipaanboord (RGNT).

De Louwman Group, bekend om zijn innovatieve benadering in mobiliteitsoplossingen via platforms als auto.nl, Driven, en CycloVriend, speelt een cruciale rol in het hervormen van de sector.

Onder leiding van Willem Verschuur, zal de focus liggen op de transitie van traditionele auto-industrie naar ‘Mobility for life’, waarbij de integratie van slim wonen en slimme energieoplossingen centraal staat.

Paula van den Boer, als innovatiestrateeg bij Louwman, zal haar toekomstvisie voor 2035 delen, met aandacht voor grensverleggende technologieën zoals exoskeletten en AI. Haar werk onderstreept de missie van Louwman om duurzame, sector-overstijgende mobiliteitsoplossingen te creëren.

Een speciaal hoogtepunt is de bijdrage van Gideon Schipaanboord, voormalig bestuurslid van onze organisatie en oprichter van RGNT Motorcycles en voorvechter van elektrisch motorrijden. Gideon zal zijn ervaringen en visie op de toekomst van elektrische mobiliteit delen, met een exclusieve kans voor aanwezigen om een testrit te maken op een van de baanbrekende RGNT-motoren.

Dit evenement is een must voor iedereen die geïnteresseerd is in de toekomst van mobiliteit, duurzaamheid en innovatie. Schrijf u GRATIS in om deel te nemen aan deze inspirerende bijeenkomst, waar toekomstige trends in mobiliteit, technologie en samenwerking worden verkend.

Dit evenement maakt deel uit van een reeks boeiende bijeenkomsten die Smart Living Society dit jaar organiseert. Mis niet de kans om deel te nemen aan onze toekomstige evenementen, schrijf je nu GRATIS in voor onze events:

Smart Mobility, 23 april – Nu inschrijven

Matter 2.0, 23 mei – Nu inschrijven

Zomer borrel voor leden, 5 juli – Nu inschrijven

IFA Berlijn, 9 september – Meer info

Vacatures

Wil je niks missen? We houden je dagelijks op de hoogte van het laatste nieuws! Je kunt je aanmelden voor onze nieuwsbrieven door het formulier in te vullen.

Wil je de nieuwsbrief uiteindelijk toch niet meer ontvangen? Geen probleem! Je kunt je op elk moment weer afmelden.