Release Yeastar P-series Cloud

Yeastar Nederland zal per 1 november de P-Series Cloud beschikbaar stellen. Na uitvoerig testen is de PBX goed genoeg bevonden voor een release op de Nederlandse markt. De nieuwe PBX is meervoudig geografisch redundant in de Nederlandse datacenters geplaatst, maar er kan ook gekozen worden voor een BYOI-constructie.

“De P-Serie is een krachtige PBX met veel unieke features tegen een erg scherpe prijs per gebruiker, aldus Goof Midden, CCO van Yeastar Nederland. Zo is er een interactieve wachtrij waarbij de wachtende ervoor kan kiezen om teruggebeld te worden zonder dat hij zijn plek verliest in de wachtrij. Deze feature sluit goed aan op de complete callcenter module die standaard beschikbaar is. Hier vind je onder andere een configureerbaar wallboard en kun je uitgebreide rapportages uitdraaien.”

“Ook zijn er meer dan 100 crm-pakketten die je kunt koppelen aan jouw telefonie-omgeving en kun je eenvoudig op afstand of onderweg doorwerken door de Linkus UC Client en de MS Teams integratie.”

Damon Huang, Director International Sales van Yeastar, is content met het resultaat en de distributie samenwerking in Nederland. “Het bieden van uitstekende Nederlandse support en extra features zoals de koppelingen met CRM-pakketten zijn echt een meerwaarde voor de diensten die Yeastar levert.”

“In tegenstelling tot andere leveranciers doen wij niet aan direct sales en hechten wij waarde aan het opgebouwde partnerkanaal. Door intensief samen te werken kun je mooie resultaten zoals deze behalen. De behoefte in Nederland om de Yeastar P-Series cloud als een geografisch redundante oplossing in te zetten hier een mooi voorbeeld van. De hoge standaard in dit land vraagt om een uiterst stabiele UCaaS dienstverlening welke vanuit Nederland wordt aangeboden. Deze unieke opzet voldoet aan alle eisen en wensen.”

Meer informatie en demo’s zijn op te vragen via sales@yeastar.nl of 088-788 77 77

Mobiele versie afsluiten