Motto Communications kiest Mitel voor uitbreiding UCaaS-oplossingen

motto-communications-kiest-mitel-voor-uitbreiding-ucaas-oplossingen

Mitel en Motto Communications zijn een partnerschap aangegaan. Met deze samenwerking stelt Mitel haar Cloud gebaseerde Unified Communications & Collaboration tools beschikbaar voor klanten en partners van Motto. De ruim 200 partners van Motto profiteren hierdoor van een compleet ICT Cloud-aanbod, waarmee ze eenvoudig diensten op maat samenstellen.

Om te voldoen aan de grote vraag naar Cloud-diensten in Nederland, zal Motto UcaaS-oplossingen van Mitel aanbieden via haar online Cloud-distributieplatform FLUX. FLUX stelt de partners van Motto in staat om zelf diverse cloudgebaseerde IT services, applicaties en mobiele infrastructuur te bundelen om zo te voldoen aan de unieke behoeften van duizenden bedrijven. Dit alles met de flexibiliteit om zelf de prijsstelling, configuratie, facturering en vendorkeuze te bepalen. FLUX is tevens ontworpen om ervoor te zorgen dat de ‘quote-to-cash’ cyclus sneller en makkelijker verloopt. Dit bespaart partners tijd en geld.

Het mobile-first design van Mitels MiCloud-platform en de online samenwerkingsmogelijkheden binnen MiTeam en MiCollab, vormen de belangrijkste redenen voor Motto om de samenwerking aan te gaan met Mitel. Mitels op open standaarden gebaseerde technologie maakt het voor de partners van Motto mogelijk om hun diensten nog meer op maat te maken, of zelfs te combineren met eigen (branchspecifieke-) toepassingen.

Mobiele versie afsluiten