ISE 2023: Snom geeft een kijkje in de toekomst

Presenteert tijdens ISE op stand 2T775 zijn brede scala aan oplossingen

Snom Technology, het premiummerk voor geavanceerde telefonieoplossingen en innovatieve Smart Workplace-technologieën, toont dit jaar op Integrated Systems Europe (ISE) in Barcelona, van 31 januari tot 3 februari 2023 (Fira Barcelona), de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van IP-telefonie.

snom_D865_perspective_Motiv01Aanwezig zijn twee telefoons uit de nieuwe D8XX-serie, de D862 en de D865 met ingebouwde wifi, het eerste prototype van de Android-gebaseerde bureautelefoon Snom D895 en geoptimaliseerde conferentie- en IP-DECT-oplossingen voor hybride werkmodellen.

Twee productaankondigingen voor de beurs

Met de D865 brengt de bekende VoIP-pionier Snom een echte allrounder op de markt. De nieuwe IP-telefoon is vanaf nu verkrijgbaar bij de bekende distributeurs en voldoet met wifi, bluetooth en de modernste technologieën aan alle verwachtingen van de gebruikers. De Snom D865 beschikt over twee gigabit-LAN-poorten en geïntegreerde wifi voor maximale flexibiliteit bij de keuze van de plaatsing en het type aansluiting, een optie die bijzonder nuttig is in het kader van hybride werkmodi (thuis of in kantoren zonder vast toegewezen werkplekken). Bij het kiezen van de accessoires om bij de telefoon te gebruiken profiteert de gebruiker ook van maximale vrijheid. Het IP-toestel biedt Bluetooth 5 voor de aansluiting van bluetooth-headsets. Via een bijbehorende Snom-DECT-dongle op een van de beide USB-poorten kan de gebruiker een DECT-headset of een draagbaar, DECT-gebaseerde conferentietoestel gebruiken voor een ongeëvenaard draadloos bereik aan de telefoon.

Met de Snom D862, die ook vanaf nu verkrijgbaar is, presenteert de fabrikant een zeer elegant instapmodel met talrijke functies. De nieuwe D862 valt op door een indrukwekkend design en de kristalheldere geluidskwaliteit waar Snom-producten om bekend staan. Door een geoptimaliseerde onderdrukking van het achtergrondgeluid is deze bureautelefoon ook geschikt voor gebruik in lawaaierige omgevingen, zoals hotellobby’s, magazijnen of ruimtes met storende geluiden. Ook grote bedrijven met talrijke werkstations kunnen profiteren van dit fraaie, aantrekkelijk geprijsde IP-apparaat, zonder compromissen te hoeven sluiten op het gebied van veiligheid en flexibiliteit.

Andere hoogtepunten

DECT mag natuurlijk niet ontbreken op de stad van Snom. Snom introduceert op ISE 2023 zijn nieuwste multicelsysteem M500 Met het DECT-systeem dat de komende maanden op de markt komt kunnen twee of meer basisstations worden samengevoegd tot één DECT-cel, waarmee tot 16 parallelle gesprekken kunnen worden gevoerd en tot 48 SIP-accounts kunnen worden beheerd.

Actieve toewijding aan innovatie

Snom is toegewijd aan het innoveren van haar oplossingen. Het optreden op ISE staat in het teken van integratie en flexibiliteit: “De technologie mag en moet zich voortdurend aanpassen aan nieuwe werkwijzen en mogelijke gebruiksscenario’s om op de lange termijn relevant te blijven voor de gebruikers”, bevestigt Gernot Sagl, CEO van Snom Technology.

Zo ontwikkelde Snom de eerste prototypes van oplossingen die het mogelijk maken om IP-telefoons te combineren met beacontechnologie en telefoons te gebruiken voor de, al dan niet geautomiseerde aansturing van KNX gebouwbeheerssystemen.

Door voortdurend onderzoek en ontwikkeling van haar technologieën, die concreet bijdragen aan de implementatie van verschillende scenario’s voor digitale transformatie, bewijst de fabrikant dat IP-toestellen veel meer kunnen zijn dan pure communicatieoplossingen. Het locatie-onafhankelijke gebruik van de telefoon verhoogt niet alleen de mobiliteit en flexibiliteit binnen bedrijven, maar minimaliseert ook de kosten van het uitvoeren van complexe gebouwautomatiseringsprojecten.

Mobiele versie afsluiten