IFA Global Markets uitgesteld tot 2021

Ondanks de grote belangstelling wordt de IFA Global Markets uitgesteld tot 2021. De geldende reisbeperkingen verhinderen dat bedrijven, met name uit de Aziatische kernmarkten, kunnen deelnemen aan de IFA.

Onmogelijk ondanks grote animo

IFA Global Markets vindt opnieuw plaats in 2021. Plannen om fabrikanten, distributeurs en retailers dit jaar in Berlijn te herenigen op het belangrijkste inkoopplatform voor consumenten- en thuiselektronica als onderdeel van de IFA 2020 Special Edition zijn onmogelijk gebleken voor bedrijven uit Aziatische markten.

Jens Heithecker, uitvoerend directeur van IFA. “Door aanhoudende reisbeperkingen kunnen Aziatische bedrijven niet deelnemen aan het live-evenement in Berlijn. Onder deze omstandigheden moesten velen hun deelname aan IFA Global Markets uitstellen tot volgend jaar.” Pan-Aziatische leveranciers in de consumenten- en thuiselektronica-industrie nemen een groot deel van de IFA Global Markets-exposanten voor hun rekening.

“De beslissing om dit evenementgedeelte van de IFA 2020 Special Edition uit te stellen tot 2021 was niet gemakkelijk voor ons”, zegt Heithecker. “Vooral omdat bijna 600 bedrijven stonden te trappelen zich dit jaar in Berlijn te presenteren. Toch moeten we accepteren dat het voor veel van onze partners simpelweg onmogelijk is om de IFA Global Markets van dit jaar te plannen vanwege de aanhoudende reisbeperkingen.”

IFA Virtual Market Place.

Alle bedrijven die van plan waren deel te nemen aan de IFA 2020 Special Edition maar nu niet kunnen deelnemen, mogen hun merken, producten en innovaties digitaal presenteren als onderdeel van de IFA Virtual Market Place. Voor bedrijven die nog van plan zijn deel te nemen in 2020, biedt het IFA-team alternatieve oplossingen om een ​​succesvolle en effectieve presentatie te garanderen.

IFA Global Markets is IFA’s internationale sourcingplatform voor OEM’s (Original Equipment Manufacturers), ODM’s (Original Design Manufacturers), leveranciers en componentenfabrikanten.

De voorbereidingen voor de IFA 2020 Special Edition, die van 3 t/m 5 september 2020 in Berlijn plaatsvindt, zijn in volle gang. Grote merken hebben hun deelname aan de IFA 2020 Special Edition van dit jaar al aangekondigd. Onder andere BSH, Huawei, Honor, JVC Kenwood, LG, Miele, Qualcomm en Schneider Electric zullen hun nieuwste innovaties en producten presenteren.

Aanmelden voor de IFA 2020 Special Edition kan hier

Mobiele versie afsluiten