gnTel en Dean One gaan verder als Gamma Communications Nederland

gnTel en Dean One gaan met ingang van 6 september samen verder als Gamma Communications Nederland. Ze bundelen zo de krachten en bieden nu een breed palet aan communicatie-oplossingen voor alle segmenten in de zakelijke markt.

CEO Gerben Wijbenga van Gamma Communications Benelux

Dean One is een aanbieder van zakelijke communicatie in het mkb en moederbedrijf Gamma Communications versnelt hiermee naar eigen zeggen de groei met oplossingen die passen bij de klantvragen. Met de naamswijziging versterkt Gamma zijn merknaam en aanwezigheid in Nederland. Dit is in lijn met de internationale en langetermijnstrategie.

Meer dan alleen nieuwe naam

Volgens CEO Gerben Wijbenga van Gamma Communications Benelux gaat de samenwerking veel verder dan alleen een nieuwe naam. Dit in het licht van de trend richting (samen)werken op afstand en alles wat daarbij komt aan communicatie. “Digitaal samenwerken op afstand is wat de klok slaat. De coronapandemie heeft die trend nog eens versterkt. Innovatieve technologie als cloud telefonie, Unified Collaboration & Communications en de integratie van vast en mobiel helpt bedrijven veel productiever te worden”, zegt Wijbenga. “Of het nu gaat om kant-en-klare oplossingen of om maatwerk, om UCC met bijvoorbeeld Teams of liever met Webex, om mobiele communicatie of een cloud-PBX. ICT is al ingewikkeld genoeg. Dat kan makkelijker en persoonlijker. Samen met onze partners zorgt Gamma Communications daarvoor. Met een duidelijke oplossing voor elke klantvraag op basis van een transparante en persoonlijke manier van samenwerken.”

Bron: Gamma Communications

Mobiele versie afsluiten