Emily Nerland versterkt Masergy als Channel Director Europa

Masergy heeft Emily Nerland aangetrokken als Channel Director voor Europese kanaalpartners. Nerland is afkomstig van Talk Talk waar ze uitgebreide ervaring heeft opgedaan met het ICT-kanaal in het Verenigd Koninkrijk. Nerland gaat binnen Masergy leiding geven aan het team dat klanten ondersteunt bij het versterken van hun portfolio’s in security, internationale netwerken en SD-WAN.

Nerland is perfect in staat de visie van Masergy te vertalen naar partnerships met resellers. “Ik ben verheugd dat ik Masergy mag versterken en mag bijdragen aan de sterke groei van het bedrijf in de Europese kanaalmarkt”, zegt Nerland. “De mogelijkheden voor nieuwe partners in Noord-Europa zijn grenzeloos. Masergy heeft de perfecte positie om hen te helpen hun doelen te bereiken met innovatieve oplossingen en een toonaangevende klantervaring.”

Nerland wordt in haar nieuwe rol ondersteund door David Fish, Sales Director Northern Europe van Masergy. Fish heeft ruim 18 jaar ervaring in het positioneren van netwerkdiensten aan grootzakelijke bedrijven en organisaties, waarvan 10 jaar bij Tata Communications. Fish’ prioriteit is het verder uitbouwen van Masergy’s aanwezigheid in groeimarkten als Duitsland, België, Nederland en Scandinavië.

Partners

Nieuwe partners van Masergy krijgen de beschikking over uitgebreide verkoop- en technische ondersteuning; gedurende de hele lifecycle van het eerste contact tot en met de implementatie, trainingen en doorlopende klantenondersteuning. Masergy’s cijfers spreken voor zich; een klantenretentie van ruim 99 procent en een NetPromoter score van boven de 70. Partners hebben zo nieuwe, unieke mogelijkheden om hun klantenbestand en reputatie in heel Europa uit te bouwen.

Mobiele versie afsluiten