Drie jonge vrouwen in de Telecom en IT-branche beginnen eigen podcast over ambitie

Als drie jonge ambitieuze vrouwen in de Telecom en IT-branche blazen Amy, Chrisje en Femke de alsmaar groeiende wereld van podcasts nieuw leven in met hun eigen Ambitieuze Vrouwen Podcast.

Nog niet eerder werd er een Nederlandse podcast opgericht die compleet in het teken staat van ambitie en inspiratie. De Telecom en IT-branche wordt oververtegenwoordigd door mannen, daarom is het zo uniek dat drie vrouwen uit deze branche hun eigen platform creëren. Als jong talent werpen de Bredase dames een frisse blik op actuele onderwerpen binnen de samenleving en hierover gaan ze met zowel elkaar als met anderen in gesprek.

Binnen de bedrijfswereld spelen ambitie en groei van jong talent vaak een belangrijke rol. Toch vinden velen het lastig om deze ambities uit te spreken, of weten ze niet goed waar ze moeten beginnen. De drie ambitieuze vrouwen van INTO gaan hierover graag het gesprek aan. Samen willen ze een platform creëren waarin kennis, interesses en tips & tricks worden gedeeld.

Bij INTO staan de kernwaarden Ambitie, Toegankelijk en Betrokken centraal. Deze kernwaarden vormen het uitgangspunt van de communicatie in deze podcast. Maandelijks komt er een nieuwe aflevering online. De eerste afleveringen zijn al te beluisteren op Spotify. Ook via Instagram houden de dames hun volgers op de hoogte. Je vindt de podcast door te zoeken naar @Ambitieuze Vrouwen Podcast.

Mobiele versie afsluiten