Dit is AudioCodes in een notendop

AudioCodes is een leverancier van communicatiesoftware, hardware- en productiviteitsoplossingen voor de digitale werkplek. Met AudioCodes kunnen ondernemingen en serviceproviders all-IP-spraaknetwerken bouwen en exploiteren. Het doel: het leveren van unified communications, contactcenters en hosted business services, zowel in de cloud als op locatie.

Dit is AudioCodes in een notendopDe producten, oplossingen en diensten worden gebruikt door grote multinationals en toonaangevende operators wereldwijd. De onderliggende high-definition spraaktechnologie en -hardware bieden verbeterde kwaliteit en een verbeterde communicatie-ervaring met de eindgebruiker. De services van AudioCodes zijn ontworpen om de implementatie van state-of-the-art enterprise unified communications en contactcenteroplossingen te vereenvoudigen. AudioCodes-producten zijn compatibel met veel toonaangevende UC-leveranciers, leveren betrouwbare spraakverbindingen en verbeteren de gebruikerservaring met audio- en videoapparaten.

Microsoft UC

AudioCodes werkt al meer dan vijftien jaar samen met Microsoft om spraakconnectiviteitsoplossingen te bieden voor Microsoft Unified Communications-omgevingen. AudioCodes One Voice for Microsoft 365-portfolio maakt gebruik van AudioCodes Microsoft-gekwalificeerde spraaknetwerkelementen. Ook apparaten, uitgebreide services en expertise om Microsoft Teams en Skype for Business spraak- en video-implementaties te versnellen en te verbeteren.

Meeting Room Solutions

AudioCodes verbetert de vergaderervaring met de Room Experience (RX), een suite van gebruiksvriendelijke spraak- en videocollaboration hard- en software om productiviteit te leveren. RX-apparaten van AudioCodes zijn ontwikkeld in samenwerking met leveranciers, als Dolby en Jabra, en zorgen ervoor dat alle deelnemers aan de vergadering goede audio hebben en worden gehoord, ongeacht de vorm, grootte of akoestische kwaliteit van de ruimte. AudioCodes Room Experience (RX) Suite is ontworpen om van elke vergaderruimte een slimme vergaderruimte te maken, door hoogwaardige audio te leveren in een krachtige en kosteneffectieve oplossing die eenvoudig te bedienen en te beheren is. De intuïtieve vergaderruimte-ervaring levert high-definition audio en maakt een snelle installatie, makkelijke bediening en eenvoudige controle mogelijk voor Microsoft Teams en Skype for Business-vergaderingen.

IP-telefoons

De AudioCodes 400HD-serie IP-telefoons is een reeks gebruiksvriendelijke, veelzijdige desktopapparaten. De reeks heeft als doepgroep de markten voor gehoste diensten van serviceproviders, zakelijke IP-telefonie en contactcenters. De hoogwaardige IP-telefoons van AudioCodes stellen systemintegrators en eindklanten in staat end-to-end VoIP-oplossingen te bouwen.

Cloudcommunicatie

AudioCodes ondersteunt de wereldwijde trend voor cloudcommunicatie met een reeks oplossingen die beschikbaar zijn voor implementatie in private en public clouds. AudioCodes-cloudoplossingen bieden alle voordelen van de cloud (zoals kosteneffectiviteit, eenvoudige implementatie en schaalbaarheid). Ze maken naadloze connectiviteit met de bestaande bedrijfsinfrastructuur mogelijk.

AudioCodes Live Managed Services

AudioCodes Live en Live Cloud voor Microsoft Teams zijn volledig beheerde UC-services. Hiermee kunnen partners en serviceproviders hun cloud based-communicatieaanbod diversifiëren met een minimale investering vooraf en een snelle time-to-market. Live en Live Cloud bieden klanten en partners een alternatieve, eenvoudige manier om AudioCodes-producten en expertise te gebruiken met behulp van een abonnementsmodel.

Drie pijlers

AudioCodes Live bestaat uit drie pijlers:

1. AudioCodes Live Products biedt een eenvoudige, op abonnementen gebaseerde managed service voor het marktleidende productportfolio van AudioCodes voor Microsoft Teams.

2. AudioCodes Live voor Microsoft Teams omvat volledig Microsoft Teams-spraaktenantbeheer, connectiviteit met de bestaande spraakcommunicatiesystemen van een klant en Teams Direct Routing SBC voor PSTN-connectiviteit via de SIP trunk-provider van de onderneming. Het omvat ook gezondheidsmonitoring, proactief onderhoud en ondersteuning, wijzigings- en configuratiebeheer, rapporten en vervanging van hardware. Extra opties voor AudioCodes Live Teams zijn onder meer IP-telefoons, hardware voor vergaderruimtes en aan compliance gerelateerde opnames, die allemaal op abonnementsbasis kunnen worden toegevoegd.

3. AudioCodes Live Cloud voor Microsoft Teams is ontworpen om het onboarding-proces voor MKB-accounts te vereenvoudigen en te versnellen tot een beheerde service. Deze service wordt aangeboden door AudioCodes-partners. Het omvat Direct Routing SBC en beheertools om de gebruikersconfiguratie, kiesplannen en spraakbeleid af te handelen. Net als lopende verplaatsingen, toevoegingen, wijzigingen en verwijderingen. Allemaal beschikbaar op een multi-tenant beheerde of gehoste service om AudioCodes-partners te helpen gemakkelijk meerdere klanten te bedienen.

Groeiende populariteit

De populariteit van cloud based en managed communicatiediensten stimuleert partners van serviceproviders om manieren te vinden om de efficiëntie te verhogen. Ook stimuleert het de complexiteit van hun aanbod te verminderen. AudioCodes Live maakt gebruik van het portfolio van spraakgestuurde producten en de uitgebreide praktijkervaring om een managed service te leveren. De service is volledig afgestemd op de visie van het leveren van volwaardige communicatiediensten die eenvoudig te implementeren en gemakkelijk te beheren zijn. Ga voor meer informatie naar liveteams.audiocodes.com.

Mobiele versie afsluiten