C620 – de nieuwe draadloze conferentietelefoon van Snom

Snom introduceert een nieuw conferentiesysteem: de C620, een draadloze DECT-conferentietelefoon die een revolutie teweegbrengt in de wijze van communicatie in conferentie- en vergaderruimten.

Snom_C620Dankzij DECT maakt deze oplossing een einde aan de gebruikelijke kabelchaos op en onder vergadertafels. Het biedt gebruikers de mogelijkheid om vrijwel elke ruimte om te toveren tot een conferentieruimte.

Met de full-duplex-conferentietelefoon kunnen deelnemers tegelijkertijd praten en luisteren – net als bij een persoonlijke gesprek. De voor Snom typische HD-audiokwaliteit wordt gegarandeerd met de ondersteuning voor de G.722-breedbandcodec.

Het systeem omvat een SIP-DECT-basisstation, een handsfree conferentietoestel met één geïntegreerde en twee draadloze microfoons en een dockingstation voor het opladen van het conferentietoestel. De draagbare, draadloze microfoons worden gemakkelijk opgeladen in het toestel. Met tot 24 uur gesprekstijd (of 12 uur in de breedbandaudiomodus) en 70 uur stand-by is de nieuwe conferentietelefoon gemakkelijk bestand tegen de grootste vergadertijgers.

Grote vergaderzalen en -groepen kunnen tot twee extra DECT-uitbreidingsluidsprekers van het type Snom C52 aansluiten op de C620 voor kristalheldere audio-overdracht. Deze combinatie zorgt voor een beter microfoonbereik bij 21 of meer actieve deelnemers. De automatische niveauregeling, het digitale mengen en de tienvoudige volumeregeling zorgen voor een vol en levensecht geluid.

Met een bereik tot 50 m biedt het basisstation ook een aanzienlijke signaaldekking in grote gebouwen. De drie beschikbare SIP-accounts maken eenvoudig beheer van verschillende deelnemers/gebruikers mogelijk. De C620 heeft een intuïtieve gebruikersinterface, een groot verlicht display, drie softkeys en een navigatiepad voor eenvoudige bediening. Een lokaal telefoonboek en een oproeplijst tot 200 vermeldingen maken de innovatieve conferentieoplossing af.

Felix-Maximilian Glowatzka, productmanager bij Snom, zegt: “Het idee achter de C620 was om een conferentietoestel te leveren voor een flexibel en toch professioneel gebruik, bijvoorbeeld in hotels of grote kantoorgebouwen, waar het gebruik van de ruimtes altijd varieert.”

De Snom C620 is per heden verkrijgbaar in de vakhandel en wordt geleverd met drie jaar garantie.

Mobiele versie afsluiten