Zoom innoveert platform om totale klantervaring te verbeteren

Zoom IQ voor Sales, een ‘conversation intelligence’-oplossing, en Zoom-innovaties voor evenementen helpen bedrijven om hun klanten betrokken te houden en de customer experience te verbeteren. 

ZoomNieuwe innovaties aan het Zoom-platform zijn: Zoom IQ voor Sales, Zoom Events Backstage en Webinar Reactions en Session Branding.

Zoom IQ voor Sales: de eerste stap in conversation intelligence

Een ‘conversation intelligence’-oplossing voor Zoom Meetings en zorgt dat de interactie met klanten wordt omgezet in zinvolle en bruikbare inzichten, content en analyses. Dit helpt marketing-, verkoop- en customer experienceafdelingen hun contact met klanten te verbeteren. Voordelen zijn een optimale efficiëntie, integratie met Salesforce, gebruiksvriendelijkheid en schaalbaarheid.

Zoom IQ voor Sales is nu beschikbaar als add-on voor klanten van Zoom Meetings. Ondersteuning voor Zoom Phone volgt binnenkort. Zoom IQ for Sales is het eerste onderdeel van Zooms conversation intelligence-technologie onder het Zoom IQ-merk.

Zoom Events en Webinars: het verbeteren van de ervaring van de presentatie

Zoom Events Backstage: een nieuwe functies die ervoor zorgt dat panelleden, sprekers en productieteams voor, na, en tijdens het event virtueel in contact kunnen blijven, terwijl ze  live webinar feed bekijken, met elkaar chatten, vragen van aanwezigen beantwoorden en hun presentaties oefenen.

Webinar Reactions: Deelnemers van webinars kunnen nu de reactie-functie gebruiken. De reacties worden weergegeven in de rechterhoek van het hoofdvenster van het webinar, dat zichtbaar is voor de presentator, panelleden en andere deelnemers.

Session Branding: Met Session Branding kunnen hosts het uiterlijk van de in-webinar ervaring aanpassen door een (bedrijfs)achtergrond toe te voegen, een gemeenschappelijke virtuele achtergrond voor alle panelleden in te stellen en naamkaartjes voor ieder panellid te maken.

Webinar Reactions en Session Branding zijn nu al beschikbaar. Zoom Events Backstage komt eind april 2022 algemeen beschikbaar.

Mobiele versie afsluiten