Yong Wah Yung nieuwe Senior Account Manager bij ProLion

Yung Wah Yung ProlionNaast de recente uitbreiding breidt ProLion, bekend van oa CryptoSpike, het team in de BeNeLux verder uit! Met ingang van  1 juni is Yong Wah Yung als Senior Account Manager het team komen versterken.

Yong Wah heeft lange tijd bij NetApp gewerkt en had daar contact met zowel eindklanten als resellers en distributie en is daar een vertrouwd gezicht.

Yong Wah: “met mijn meer dan 20 jaar ervaring in de Security en Datamanagement komt nu alles samen bij ProLion om het belangrijkste asset van bedrijven – de data – te beveiligen. Deze ervaring gaat mij helpen om de sterke positie van ProLion als Data Integrity platform in de BeNeLux verder uit te breiden”

ProLion, opgericht in 2013 en met het hoofdkantoor in Oostenrijk, heeft een internationaal team met kantoren in Duitsland, Engeland en Nederland.

Country Manager Mark Slagmolen over de aanstelling van Yong Wah: “Yong Wah heeft in verschillende rollen zijn sporen verdiend bij NetApp en heeft een groot netwerk van klanten en resellers. Hij is een rustige maar gedreven persoonlijkheid die zijn passie voor het beveiligen van data bij ProLion kwijt kan. Yong Wah zal nauw samenwerken met onze partners en klanten in de BeNeLux om verdere groei in de BeNeLux te bewerkstelligen.”

Mobiele versie afsluiten