Ydentic en Liquit vereenvoudigen werkplekbeheer voor Managed Service Providers

Klanten van Ydentic hebben per direct eenvoudig toegang tot de duizenden applicaties die beschikbaar zijn via het platform van Liquit. IT-dienstverleners en Managed Service Providers kunnen hiermee één centraal portaal bieden waar eindgebruikers hun applicaties kunnen starten.

In de nieuwe samenwerking heeft softwarebedrijf Ydentic de eigen gepersonaliseerde portal App Launcher gekoppeld aan het platform van Liquit waar ruim 3.000 applicaties en diensten worden gehost. Managed Service Providers (MSP’s) die het platform gebruiken, kunnen de door Liquit beheerde applicaties nu aanbieden via de Portal van Ydentic. Hierdoor wordt het voor de eindgebruiker eenvoudiger, aangezien Ydentic ook het centrale punt is om toegang tot andere resources binnen de organisatie aan te vragen. Denk hierbij aan toegang tot bijvoorbeeld applicaties, shared mailboxen, Teams of SharePoint sites.

Applicaties universeel ontsluiten

Ydentic is een Nederlands softwarebedrijf dat Managed Service Providers al jaren succesvol ondersteunt met gecentraliseerd gebruikers- en toegangsbeheer voor eindklanten. Met de App Launcher van Ydentic gecombineerd met Liquit kunnen MSP’s hun eigen diensten en applicaties gecentraliseerd, universeel en op een slimme manier ontsluiten voor klanten.

Gecentraliseerd diensten aanbieden aan eindklanten of gebruikers

De Ydentic App Launcher, de digitale werkplek van Ydentic, is nu met de integratie van Liquit in staat om applicaties overal en altijd universeel aan te bieden, ongeacht het apparaat en de locatie van de gebruiker en achterliggende techniek. Hiermee kunnen Managed Services Providers hun eigen diensten gecentraliseerd aanbieden via de App Launcher. Het beheer is eenvoudig doordat de App Launcher een integraal onderdeel is van het Ydentic Platform.

Bron: mediacontent.nu

Mobiele versie afsluiten