WirelessWorks klaar voor deelname aan MWC2023

onderdeel van de Nederlandse delegatie in hal 8 (4YYFN)

WirelessWorksWirelessWorks, de jonge Haarlemse startup die onlangs de TSOC startup pitch contest won en die door de SuperConnectors werd geselecteerd voor een ‘Key Ask’, is klaar voor MWC2023. Maar speciaal voor degenen die MWC2023 in Barcelona niet kunnen bijwonen, maar die wel graag een voorproefje willen krijgen van de dienstverlening van WirelessWorks, is tijdelijk een extra functie toegevoegd aan de website https://wirelessworks.it/!

Vanaf maandagochtend 27 februari worden zowel de temperatuur op de WirelessWorks stand in Barcelona (8.1B31.1) als de temperatuur in het kantoor in Haarlem (NL) getoond op de homepage van https://wirelessworks.it/. Deze temperaturen worden vastgelegd door “IoT devices” van externe vendoren: dor ELPRO Global pharma loggers, door Sensitech pharma loggers, en door Nordic Semiconductor Thingy52 sensoren.

De agnostische IoT Gateway van WirelessWorks verbindt met deze “IoT-devices” en stuurt de KPI-informatie van deze apparaten door naar de cloudopslag in Amazon Web Services (AWS). Vanuit AWS is deze KPI-informatie beschikbaar via elke API of via andere feeds. Tijdens MWC2023 stuurt WirelessWorks iedere 5 minuten de actuele temperatuur naar de homepage.

Met deze functie, en met de ‘live’ Gateways op de stand, toont WirelessWorks zijn mogelijkheden voor het verbinden en koppelen met alle loggers, sensoren en beacons van externe vendoren. Vooral gericht op ontvangen en verwerken van berichten voorzien van KPI-informatie via protocollen zoals BLE5.0+. Neem voor meer informatie contact op met Pieter Oosthoek op stand 8.1B31.1 of via p.oosthoek@wirelessworks.it.

 

Mobiele versie afsluiten