Webinar Westbase.io en Cradlepoint

Wederopbouw van de volgende generatie Branch oplossingen met 5G Wireless WAN

Volg dit webinar van Westbase.io en Cradlepoint om uit te vinden hoe 5G nieuwe kansen biedt voor filiaalbedrijven!

Webinar Westbase.io en Cradlepoint

 

Na een moeilijke 18 maanden zijn winkels en filialen bezig met de heropbouw voor de toekomst. Het leveren van nieuwe, conencted services kan helpen dit proces te versnellen. Ontdek hoe u uw klanten kunt helpen bij het ontsluiten van LTE en 5G om een veilige, non-stop WAN edge te creëren die ondersteuning biedt voor:

Kom kijken hoe andere filiaalbedrijven LTE en 5G gebruiken voor deze en andere toepassingen, en hoe u deze zakelijke kansen kunt benutten met Cradlepoint en Westbase.io.

 

Sprekers

Julian Sinnige is Benelux Country Manager voor Westbase.io, de toonaangevende distributeur van 4G/5G, IoT en assisted reality-oplossingen. Als ervaren professional in de technologie-industrie is Julian verantwoordelijk voor het op de markt brengen van Westbase.io’s portfolio in de Benelux. Partnerondersteuning is de kern van Julians rol, het ontwikkelen van deze relaties en het opzetten van de services die partners nodig hebben om hun ambities te helpen realiseren.

 

 

 

Roger Jones is Solution Architect bij Cradlepoint. Cradlepoint ontsluit de transformerende kracht van de huidige LTE en 5G cellulaire netwerken om een flexibele, betrouwbare en alomtegenwoordige Wireless WAN edge te bieden en is wereldwijd marktleider. Als technologieprofessional met vele jaren ervaring helpt Roger klanten om digitale en communicatieoplossingen voor hun organisaties te bouwen.

 

 

 

Organisator

Westbase.io is de meest ervaren Cradlepoint-distributeur in de Benelux, Scandinavië en Europa. Het heeft tienduizenden oplossingen geïmplementeerd voor filialen, voertuigen en IoT-toepassingen.

Registratie via deze link

Mobiele versie afsluiten