VMware introduceert Modern Network framework voor datacenter- en cloudnetworking

vrealize

VMware heeft het Modern Network Framework geannonceerd waarmee bedrijven en hun IT- en applicatieontwikkelingsteams zich sneller kunnen aanpassen aan nieuwe omstandigheden. Om klanten te helpen een modern, eigen netwerk te realiseren, komt VMware ook met verbeteringen voor zijn virtuele netwerkproducten en -diensten.

Voor bedrijven is het van groot belang om snel en kosteneffectief te kunnen reageren op veranderingen. Applicatieontwikkelaars moeten applicaties snel implementeren, testen en dit proces kunnen herhalen. De infrastructuur die onder deze applicaties ligt, moet de efficiëntie van cloud operating-modellen kunnen leveren. Applicaties moeten overal kunnen draaien, van private clouds tot public clouds tot edge computing, en de gebruikerservaring moet optimaal zijn, ongeacht waar de gebruiker zich bevindt. Traditionele op hardware gerichte networking-modellen voldoen simpelweg niet aan de behoeften van de huidige zakelijke realiteit. Het Modern Network framework voorziet in al deze behoeften.

Het Virtual Cloud Network is het beste voorbeeld van het Modern Network framework. Meer dan 18.000 organisaties hebben hun netwerken al gemoderniseerd met de Virtual Cloud Network-oplossing van VMware. Deze klanten omarmen een cloud operating model, lanceren workloads met volledige automatisering en hebben geen weken of maanden wachttijd meer om een firewall of load balancer bij te werken. Ze virtualiseren alles – van het datacenter tot bijkantoren tot de eindgebruiker. Het Virtual Cloud Network biedt organisaties een end-to-end-oplossing om applicaties te implementeren en ervoor te zorgen dat ze optimaal en efficiënt werken, terwijl ze tegelijkertijd zorgen voor een geweldige gebruikerservaring.

“Onze klanten moeten de snelle verschuiving naar werken op afstand efficiënt managen, applicaties sneller en veiliger leveren en de kosten en complexiteit van het verbinden en beschermen van de gedistribueerde organisatie verminderen”, aldus Boudewijn Aelbers, Director Presales bij VMware Benelux. “Het Modern Network framework zorgt ervoor dat onze klanten dit kunnen doen. Het zet de oude manier hoe we naar netwerken keken – switches en routers in bedrijfsnetwerken – op zijn kop en hanteert in plaats daarvan een top-down benadering die gebruikers en applicaties op de eerste plaats zet. Dit is de belofte die we waarmaken met het Virtual Cloud Network.”

www.vmware.nl

Mobiele versie afsluiten