team.blue versterkt directieteam

bereidt zich voor op verdere uitbreiding

team.blue, een toonaangevend digitaal platform voor bedrijven en ondernemers in heel Europa, maakte woensdag bekend dat het verdere investeringen en steun heeft ontvangen van HG, een toonaangevende investeerder in software en diensten.

Team.blueInvestering

De investering zal het bedrijf een extra impuls geven en in staat stellen ambitieuze plannen uit te voeren voor verdere uitbreiding van zijn productaanbod van online oplossingen en zijn lokale aanwezigheid in meer landen in Europa te vergroten.

In 2019 is team.blue ontstaan uit de fusie van drie Europese hostinggroepen: Combell Group, TransIP Group, en Register Group. Sinds de oprichting in 2019 heeft de groep aanzienlijk geschaald en complementaire bedrijven overgenomen. De  activiteiten zijn uitgebreid naar nog eens vier landen. Meerdere nieuwe online oplossingen zoals privacy- en compliance-tools, e-commerce, agentuuroplossingen en websiteontwikkeling zijn toegevoegd.

Managementteam

team.blue brengt ook extra capaciteit en bekwaamheid in zijn uitvoerend managementteam. Claudio Corbetta, voorheen CEO van een van de oprichters van team.blue en momenteel plaatsvervangend CEO van de Groep, wordt CEO van het bedrijf. Zij vervant Jonas Dhaenens, die de rol van President krijgt. Dawn Marriott wordt benoemd tot Executive Chair.

Samen zal het Executive Team gebruik maken van tientallen jaren ervaring in de sector en de sector en zich concentreren op het verder verbeteren van de activiteiten van team.blue van wereldklasse, het uitvoeren van een ambitieuze fusie- en overnamestrategie in heel Europa en het ontwikkelen van waardecreatieprojecten binnen de Groep.

Mobiele versie afsluiten