TRUST heeft Barco ClickShare alliantiepartnerstatus

Trust-24073Iris is Trust’s succesvolle, alles-in-één, plug-and-play videoconferencing oplossing. Het biedt kristalheldere beelden en geweldige audioprestaties – en transformeert gewone vergaderruimtes in videoconferentieruimtes. En nu is Trust een officiële Barco ClickShare alliantiepartner geworden, wat een naadloze integratie garandeert voor een meeslepende conferentie-ervaring.

De complete set-up voor uw vergaderruimte

Iris is een 4K camera voor conference room opstellingen met maximaal 8 personen. Ontwikkeld met gebruiksgemak in het achterhoofd, maakt het hybride vergaderingen intuïtief en toegankelijk voor iedereen. Met nieuwe accessoires zoals een tv-bevestiging en een verlengde microfoon kan het volledig worden aangepast aan elke situatie. Iris helpt Trust een betrouwbare partner te maken voor organisaties die mensen virtueel willen samenbrengen, met een face-to-face ervaring.

Barco ClickShare conference is het agnostische draadloze zaalsysteem dat vergaderplatforms in staat stelt betere hybride vergaderingen te organiseren vanaf hun laptop. Gebruikers lopen naar binnen en maken naadloos verbinding met Iris all-in-one videobar. Met slechts één klik kunnen ze een videogesprek starten vanaf hun eigen apparaat met behulp van de conferentietool van hun voorkeur. De gezamenlijke oplossing stelt teamleden op kantoor in staat om binnen enkele seconden verbinding te maken en draadloos content te delen met deelnemers aan vergaderingen op afstand. Door officieel Barco ClickShare partner te worden, verstevigt Trust Iris als kwalitatief hoogwaardige conferentieoplossing en hoopt zij meer bedrijven te bereiken en te helpen met hun digitale vergaderingen.

Wat maakt Iris bijzonder?

Mobiele versie afsluiten