Timothy Merken Account Executive Consultants Benelux bij Genetec

Genetec Inc. , technologieleverancier van oplossingen voor unified security, openbare veiligheid, operations en business intelligence, heeft Timothy Merken aangenomen als Account Executive Consultants Benelux.

Genetec Timothy Merken tot Account Executive Consultants BeneluxIn zijn nieuwe functie is Timothy verantwoordelijk voor het adviseren en opvolgen van studiebureau’s en consultants in de Benelux. Timothy is afkomstig van Securitas, waar hij de afgelopen jaren als Senior Presales Engineer werkte. Al vanaf 2007 deed hij uitgebreide ervaring op in de security industrie; van tech-support tot engineering bij onder andere GE Security, later UTC Fire & Security. Hij werkte al eerder bij Genetec als Sales Engineer Benelux.

Anthonie van der Ploeg, Director Sales Benelux & Nordics bij Genetec Inc., is blij met de komst van Timothy. “Genetec vindt het belangrijk om te investeren in het ondersteunen van consultants in Europa en Timothy is nu onderdeel van ons Europese team van Account Executive Consultants. Doordat Timothy al eerder voor Genetec werkte, heeft hij diepgaande kennis van de oplossingen die wij bieden. In combinatie met deze specifieke kennis over Genetec en de uitgebreide inzichten die hij opdeed in andere jobs in de beveiligingsindustrie, kan hij als geen ander de voor ons belangrijke consultants en studiebureau’s van advies voorzien.”

“Omdat ik Genetec al van binnen en buiten ken, wist ik al snel dat deze rol waarin ik consultants in de beveiligingsindustrie en studiebureau’s adviseer, bij mij past”, licht Timothy toe. ”Ik kijk ik er naar uit de benodigde ondersteuning te bieden aan consultants, samen met collega’s klanten te adviseren over hun security-vraagstukken en projecten uit te werken.”

Timothy start met zijn nieuwe functie in een fase waarin Genetec in de Benelux steeds verder groeit en inmiddels vele Europese klanten in diverse sectoren heeft zoals stadstoezicht, onderwijs, luchthavens, rechtshandhaving, detailhandel, transport, nutsbedrijven, datacenters, personenvervoer en de financiële wereld.

Mobiele versie afsluiten