Tech Data werft meer partners voor HPE GreenLake pay-per-use-platform

Tech Data

Tech Data is gereed voor de onboarding van meer partners op het hybride pay-per-use-platform GreenLake van HPE. Met de uitrol van nieuwe channel programma’s, cloudservices en het nieuwe portfoliomerk Ezmeral beschikken HPE-partners met dit platform over alle benodigdheden voor de digitale transformatie van hun klanten.

 

Als toonaangevende HPE-distributeur speelt Tech Data een leidende rol in de werving en training van partners voor deze nieuwe technologieën. Tech Data heeft aanzienlijk geïnvesteerd in werving van partners en het ontwikkelen van informatie, training en ondersteuningsmiddelen voor HPE GreenLake. Tech Data Trusted Advisors voor GreenLake krijgen de beschikking over een webportal met uitgebreide informatie over het volledige portfolio Greenlake-oplossingen, evenals de services en support die Tech Data hen biedt.

Partners die de Practice Builder-methode van Tech Data al in de praktijk brengen kozen GreenLake als een van de gebieden waarop ze hun vaardigheden wilden verbeteren. Tech Data faciliteert dit door specifieke GreenLake training en support voor sales en technische teams van partners aan te bieden. Practice Builder is een transformatieprogramma voor partners. Resellers kunnen hun huidige vaardigheden en mogelijkheden verder ontwikkelen om optimaal voordeel te halen uit de kansen die deze nieuwe technologieën bieden.

Albert Ulfman, Business Unit Manager HPE in Nederland: “HPE heeft gekozen voor de as-a-service-benadering voor al zijn oplossingen en technologieën. GreenLake is een belangrijke technologie die deze nieuwe richting van het bedrijf en zijn partners aanstuurt. Het is essentieel dat HPE-partners de voordelen van GreenLake leren kennen en aan hun klanten overbrengen. We staan klaar om ze te voorzien van alle benodigde kennis.”

“We hebben zelf ook geïnvesteerd in training en ontwikkeling van vaardigheden en ons team staat klaar om partners te ondersteunen bij het ontwikkelen van hun marketing en om hun initiële verkopen te stimuleren. GreenLake heeft veel belangstelling gewekt en we zijn er van overtuigd dat dit platform een belangrijke kans biedt voor HPE-partners in hun vervolgtraject. Met de aanvullende channel programma’s, cloudservices en het softwarepakket Ezmeral beschikt HPE over een volledige set producten waarmee grote en middelgrote bedrijven de stap naar digitale transformatie kunnen nemen.”

Tech Data richt zich in eerste instantie op bestaande HPE-partners, maar staat uiteraard open voor resellers die momenteel nog niet zijn betrokken bij HPE. “Voor grote ondernemingen en middelgrote bedrijven die de overstap naar een hybride infrastructuur maken, is GreenLake een belangrijke speler. GreenLake biedt een verstrekkend potentieel voor partners. We moedigen zowel bestaande als nieuwe HPE-partners aan om samen met ons deze kans te grijpen. Ook zijn er kansen voor born in the cloud-bedrijven die voorheen geen technologie verkochten, maar die een oplossing zoeken voor de behoefte van klanten om bepaalde gegevens op hun eigen bedrijfslocatie te bewaren. GreenLake voldoet niet alleen aan de vereisten voor het behoud van de controle over gegevens, maar levert ook alle voordelen van de cloud.”

HPE heeft recent belangrijke vooruitgang geboekt met zijn edge-to-cloud platform-as-a-service strategie, met next-generation cloudservices en een versnelde levering van HPE GreenLake. De nieuwe HPE-cloudservices omvatten containerbeheer, machine learning functionaliteit, VM’s, opslag, computing, gegevensbescherming en netwerken. Ezmeral, een nieuw softwareportfolio en merk om data-driven transformatie aan te sturen, omvat orkestratie en beheer van containers, AI/ML en gegevensanalyse, kostenbeheersing, IT-automatisering en AI-gestuurde functionaliteit en beveiligingsoplossingen. Hiermee maakt HPE zijn herintrede in de markt voor software met een volledige reeks oplossingen die in alle klantenbehoeften voorziet, van edge tot cloud.

www.techdata.nl

Mobiele versie afsluiten