T-Mobile Nederland zet klantengroei voort in Q3

T-Mobile zet zijn groei in Q3 2021 voort met een toename van 52.000 nieuwe mobiele postpaid klanten en 14.000 nieuwe vaste klanten. De EBITDA groeide met 22,7 procent, mede dankzij sterke operationele prestaties, in lijn met voorgaande kwartalen.

T-Mobile sloot ook de eerste klanten aan op het snelle glasvezelnetwerk van Open Dutch Fiber. De uitrol naar 250.000 huishoudens is in volle gang. Zo werd snel glasvezelinternet aangekondigd in Zoetermeer, Haarlem, Utrecht, Ridderkerk, Rotterdam, Leidschendam-Voorburg en Delft.

Samenvatting Q3 2021

Q3 2021 laat een groei zien van omzet, het aantal klanten en EBITDA kwartaal op kwartaal:

Reactie CEO

“We hebben dit kwartaal zowel op commercieel gebied als in klantengroei geweldige resultaten gerealiseerd. Nogmaals hartelijk dank aan al onze medewerkers voor hun inzet”, zegt CEO Søren Abildgaard van T-Mobile Nederland. “Dit kwartaal werd de voorgenomen aankoop van T-Mobile door Apax en Warburg Pincus aangekondigd. Ik ben tevreden met de uitkomst van het proces en hoop dat de transactie snel kan worden afgerond. Het zwaartepunt van ons strategisch plan blijft het uitdagen van onze concurrenten. Ook blijven we investeren in ons netwerk om onze klanten de best mogelijke gebruikerservaring te bieden.”

Bron: T-Mobile

Mobiele versie afsluiten