Supersnelle levertijd van 2 weken voor Wi-Fi 6 componenten bij Huawei

Het Huawei portfolio van netwerkoplossingen – waaronder AirEngine Wi-Fi 6CloudEngine Switch en CloudCampus – stelt bedrijven en organisaties in staat te voldoen aan de eisen van de snelle, steeds meer gedigitaliseerde wereld.

Levertijd twee weken

Huawei-fast-deliveryNu ondernemingen steeds meer onder druk komen te staan om netwerken snel te implementeren, levert Huawei Enterprise essentiële switches en Access Points (AP’s) binnen twee weken. Elke dag die men moet wachten op de levering van vitale netwerkcomponenten heeft effect op de productiviteit en de kosten. Daarom biedt Huawei een uitgebreid assortiment netwerkonderdelen met een ongekende levertijd van twee weken. Er is geen enkele andere aanbieder van bedrijfsnetwerken met zo‘n uitzonderlijk snelle levering. De markt staat bekend om aanzienlijk langere doorlooptijden.

Huawei AirEngine Wi-Fi 6 helpt ondernemingen ultrahoge snelheden te behalen zonder dekkingsgaten, wachttijden voor diensten of pakketverlies tijdens roaming. CloudEngine maakt bekabelde en draadloze convergentie mogelijk, waardoor ondernemingen campusnetwerken kunnen bouwen die het beheer vereenvoudigen, en die een hoge betrouwbaarheid en intelligentie bieden bij het leveren van diensten. Bovendien maakt de Cloud Campus-oplossing van Huawei het mogelijk om een netwerk te bouwen waarbij snelheid, latency en veiligheid zich aanpassen aan het type verkeer dat erover wordt geleid. De end-to-end (E2E)-oplossing optimaliseert de netwerkarchitectuur, waardoor bedrijven overal toegankelijk zijn.

10 GE-toegang

De CloudEngine Campus Switches van het bedrijf bieden 10 GE-toegang met hoge dichtheid en bekabelde en draadloze convergentie. Een Intelligent Network O&M verzamelt gegevens in realtime via telemetrie. Samenwerking met de campus-netwerkanalysator zorgt voor de beste gebruikerservaring omdat netwerkproblemen snel en nauwkeurig worden gedetecteerd.

Andere CloudEngine Campus Switch-opties omvatten energiebesparende en verbeterde beveiligingsfuncties, met vereenvoudigde Network O&M. Voordelen zijn onder meer een stil, energiebesparend ontwerp, Super Virtual Fabric (SVF) met plug-and-play-mogelijkheden en de dynamische levering van user policies (VLAN, QoS en ACL).

Huawei’s WLAN-producten voor bedrijfsnetwerken bieden veel voordelen, van zeer hoge snelheden, altijd beschikbare mobiliteit tot continue, zelforganiserende netwerken.

AirEngine-Access Points maken de volgende generatie Wi-Fi 6 AP binnenshuis mogelijk, ondersteunen zes ruimtelijke spectrumbundels en zijn voorzien van ingebouwde slimme antennes die automatisch interferentie onderdrukken, de signaalsterkte verdubbelen en twintig procent bredere dekking bieden. Een cloudbeheerplatform stroomlijnt het beheer van AP’s en diensten waardoor de O&M-kosten worden verlaagd.

Sun Tao, Vice President van Marketing & Solution Sales bij de Huawei Western Europe Enterprise Business Group, vertelt: “Als klantgerichte organisatie streven we er voortdurend naar om waarde te creëren voor onze klanten door veilige en stabiele netwerken aan te bieden. Duurzaamheid, kwaliteit en compliance liggen ten grondslag aan alles wat we doen. Onze onderzoeks- en ontwikkelingsteams werken onvermoeibaar om nieuwe technologieën voor het Innovatie 2.0-tijdperk te identificeren. We zijn verheugd om dit aanbod op de markt te brengen.”

Aanbod

Het aanbod van Huawei omvat de volgende onderdelen:

Bestellingen zijn te plaatsen via: https://e.huawei.com/uk/solutions/enterprise-networks/delivery-promotion

Mobiele versie afsluiten