Snom integreert als eerste fabrikant van IP-telefoons met innovaphone’s myApps

SNOM logoMet de release van versie 13r2 van de internationaal bekende innovaphone PBX die eind juni werd geïntroduceerd, lanceert Snom een gloednieuwe App in de innovaphone #myApps store.. Hierdoor hebben partners en klanten van  innovaphone onmiddellijk en direct toegang tot handige applicaties en functies gerelateerd aan het werk- en communicatieplatform. Dit maakt het gebruik van de innovaphone PBX nog gebruiksvriendelijker en veelzijdiger.

Integratie innovaphone PBX

Met de myApps store zet de fabrikant ook in op nieuwe maatstaven voor de integratie van IP-toestellen- een ontwikkeling waar Snom, het topmerk voor moderne IP-telefonie voor bedrijven en industrie, bijzonder blij mee is. Snom heeft als eerste fabrikant een eigen provisioning app in het nieuwe dashboard van de innovaphone PBX integreert. De Snom app configureert de Snom telefoons naadloos via het innovaphone telefoonsysteem. De configuratiegegevens van de aan de innovaphone PBX gekoppelde Snom-apparaten worden via een beveiligde interface direct met SRAPS (Secure Redirection and Provisioning Service) gesynchroniseerd.  De auto-provisioning bestanden van de innovaphone PBX worden daar opgeslagen en voor elke poort ter beschikking gesteld.  Met behulp van een app kunnen de innovaphone beheerders nu Snom telefoons op een lokaal geïnstalleerde innovaphone PBX in “Zero-Touch” modus bedienen.

Sjablonen

Met betrekking tot het personaliseren van de telefoonfuncties voor gebruikers en gebruikersgroepen, maakt de app het ook mogelijk om sjablonen te maken op SRAPS, waarbij de gebruikte toestellen van Snom worden voorzien van uitgebreide instellingen voor nog meer gebruiksvriendelijkheid. Nog belangrijker: “De app kan worden gebruikt voor alle Snom apparatuur die de auto-provisioning via SRAPS ondersteunen.  Hiermee wordt het portfolio van compatibele eindapparaten voor innovaphone partners enorm uitgebreid, onder meer met een zeer aantrekkelijke DECT multicell oplossing, moderne draadloze en bedrade bureautelefoons en betaalbare conferentiesystemen”, aldus Mark Wiegleb, Head of Interop & Integration, Snom Technology GmbH.

Beschikbaar voor resellers en klanten

En Johannes Nowak, hoofd van Business Development International, innovaphone AG, voegt hieraan toe: “We zijn verheugd dat Snom zo snel heeft geprofiteerd van ons open myApps-platform en een eigen app heeft ontwikkeld die beschikbaar is voor al onze resellers en klanten. Het aanbod aan oplossingen voor innovaphone myApps wordt door de provisioning-app optimaal aangevuld.“

Mobiele versie afsluiten