Snom bedankt alle Benelux-distributeurs

uitstekende prestaties tijdens een uitzonderlijke jaar

SNOM logoSnom, wereldwijd marktleider op het gebied van de moderne telefonie voor bedrijven en industrie, beloont de beste partners in de Benelux-regio voor de uitstekende resultaten die zij in het boekjaar 2020/21 hebben behaald.

Tegen de achtergrond van het turbulente en uitdagende jaar dat achter ons ligt, een jaar dat een ongekende flexibiliteit van met name de channel vereiste, wil Snom zijn oprechte waardering laten blijken voor de buitengewone prestaties van de distributiepartners ter gelegenheid van de jaarlijkse “Distributor Awards”.

De onderscheidingen zijnaan het einde van het boekjaar  toegekend. Ze zijn gebaseerd op zowel de behaalde verkoopdoelstellingen als op kwalitatieve criteria: distributeurs die vooral uitblinken op het gebied van klantenservice en kennis verdienen belangrijke punten in de race voor de Snom Awards. We hechten ook veel belang aan de loyaliteit van de gespecialiseerde dealers die door de distributeurs worden bediend.

Atis Telecommunicatie, dat dit jaar haar 30 jarige bestaan viert, bevestigd ook dit jaar de behaalde kwaliteiten. Nieuw in de gelederen van topdistributeurs in de Benelux: UC Experts

Platinum-distributeurs die zijn onderscheiden door Snom:

 

Stephan Fuchs,  Channel Director Benelux & Nordics bij Snom, is enthousiast over de resultaten: “Het is fantastisch dat we in de Benelux juist in het afgelopen jaar een fraaie groei hebben gerealiseerd. Mijn dank is dan ook groot voor de inzet van de teams van Atis Telecommunicatie en het belgische UC Experts.”

UC Experts (voorheen bekend als Techware) treedt dit jaar voor de eerste keer toe tot het selecte gezelschap van Platinum Distributeurs in Europa.

Afgezien van een korte onderbreking tussen 2015 en 2018, zet Snom sinds 2009 met grote trots de traditie van de Snom Awards voort.

 

Over Snom

Snom is een internationaal erkende producent van IP-telefoons voor het bedrijfsleven en de industrie. Het bedrijf is in 1997 opgericht. Het geldt als pionier op het gebied van VoIP (Voice-over-IP) en telefonie. Het Snom heeft zich snel gepositioneerd als een van de topmerken op wereldniveau voor innovatieve telecommunicatieoplossingen.

Een alomvattende aanpak: het succes van het bedrijf is gebaseerd op een strategie die het voldoen aan de behoeften van de klant voorop stelt.

Producten en diensten van Snom worden gekenmerkt door

 

Het ontwikkelingsproces van nieuwe Snom-oplossingen is inclusief: de producent luistert naar de behoeften en verwachtingen van klanten en zakenpartners, waarna deze in de O&O-activiteiten worden opgenomen.

De IP-bureautelefoons of draadloze DECT als oplossingen voor telefonische vergaderingen van Snom hebben een uitstekende geluidskwaliteit. Het productportfolio omvat ook modellen die speciaal zijn ontworpen voor bijzonder veeleisende omgevingen, zoals de gezondheidszorg, de industriële productie of bedrijven waar bureaus worden gedeeld.

Sinds 2016 maakt Snom deel uit van de VTech Group, ’s werelds grootste producent van draadloze telefoons.

Voor meer informatie: www.snom.com/

Mobiele versie afsluiten