Siewert & Kau neemt Xerox Everyday toners op in assortiment

Siewert & Kau breidt zijn portfolio uit met Xerox Everyday, een nieuwe reeks toners voor de meest gangbare niet-Xerox printers en copiers. Het kostbaarste van printen zit tegenwoordig in onderdelen zoals toners en drumeenheden. Soms zijn de kosten hiervan zelfs hoger dan de complete printer en daar springt Xerox volgens een persbericht van Siewert & Kau nu op in.

Everyday van Xerox is een nieuw assortiment toners die beschikbaar zijn voor printers en copiers van vrijwel alle bekende printermerken. Het Amerikaanse bedrijf benadrukt volgens Siewert & Kau de kwaliteit en betrouwbaarheid tegen een concurrerende prijs. Het assortiment Everyday bevat momenteel 240 artikelen en dekt daarmee de meest gangbare printers.

Mohamed-Radhi Melaouah

Siewert & Kau kan volgens Mohamed-Radhi Melaouah, Team Leader Purchasing Printer/Supplies van Siewert & Kau met de nieuwe Xerox Everyday producten nu toners van hoge kwaliteit betaalbaar aanbieden voor alle populaire laserprinters. “Xerox is al tientallen jaren op de markt en is daarom een betrouwbare partner”, aldus Melaouah. “Wij bieden resellers een goed en betaalbaar alternatief met een constante kwaliteit zonder verborgen kosten.”

Levenslange garantie

Xerox geeft levenslange garantie en gratis omruil in geval van klachten, aldus Siewert & Kau. In het licht van duurzaamheid biedt Xerox bovendien een gratis retourservice voor lege inktpatronen. Het bedrijf heeft zijn eigen recyclingprogramma’s inclusief de recycling van inktpatronen, hergebruik van tonerafval, terugwinning van kunststoffen en metalen en het opwekken van energie uit afval. Duizenden tonnen verbruiksgoederen zijn al intern gerecycled.

Bron: Siewert & Kau

Mobiele versie afsluiten