Siewert & Kau Benelux officieel Ubiquiti distributeur in Nederland

Actieve netwerkcomponenten met een uitstekende prijs-prestatieverhouding.

Siewert_KauSiewert & Kau Benelux breidt zijn portfolio uit met Ubiquiti Networks oplossingen.  In slechts enkele jaren tijd is de Amerikaanse fabrikant van actieve netwerkcomponenten Ubiquiti uitgegroeid tot een van de topspelers op het gebied van Switching & Routing, Access, Protect, Talk en Point-to-Point verbindingen.

Het recept voor succes: een overtuigende marktpositionering en sterke producten met een uitstekende prijs-prestatieverhouding. Ubiquiti richt zich op de consumenten en MKB-markt.
Het portfolio varieert van producten voor homeoffice tot Building-to-Building oplossingen zoals de Ubiquiti Building Bridge of de nieuwe UniFi Network Video Recorder Pro voor maximaal 7 harde schijven en met 10G SFP+ poorten voor een prijs van minder dan 400 euro. Er zijn nog vele andere voorbeelden met een aantrekkelijke prijs.

Overtuigend

De producten zelf zijn ook overtuigend. Of het nu aggregation switches zijn of camera’s van de laatste generatie. De producten zijn ook visueel een lust voor het oog en hebben een goed doordacht design. Geen wonder: de oprichter van het bedrijf, Robert Pera, was ooit een testingenieur bij Apple. Nog een belangrijk detail: Ubiquiti biedt de software voor alle producten gratis aan.

“Naar onze mening is het groeipotentieel van Ubiquiti enorm, vooral in de zeer concurrerende WLAN-markt”, zegt Olivier Baak, productmanager bij Siewert & Kau. “Een ander voordeel voor wederverkopers is de enorme prijsstabiliteit. Of het nu in de VS, Europa of Azië is – overal gelden dezelfde voorwaarden,” zegt Freddy Oude Nijhuis, managing director van Siewert & Kau.

Over Ubiquity
Ubiquiti Networks is een leverancier van actieve netwerkcomponenten op het gebied van switching, routing, WLAN en Point-to-Point verbindingen. Ubiquiti, opgericht in 2005, richt zich op consumenten en de MKB-markt.

Over Siewert & Kau Benelux
Siewert & Kau Benelux is een specialist in IT-distributie, logistiek en dienstverlening in de BeNeLux, gevestigd in Hengelo (ov).

Het hoofdkantoor van ons moederbedrijf is gevestigd in Bergheim Duitsland, onder de rook van Keulen. Behalve het kantoor in Hengelo hebben we ook vestigingen in Berlijn, Braunschweig, Soest, München, Paderborn, Butzbach, Halle, Hamburg, Premià de Mar (Barcelona/Spanje) en Milaan (Italië). Wij zijn sinds 1994 actief in de IT-distributiemarkt.

Mobiele versie afsluiten