Siewert & Kau aangesteld als distributeur Benelux voor storage specialist BIWIN

Siewert & Kau is vanaf heden de distributeur in de Benelux voor BIWIN, een van de meest toonaangevende fabrikanten van flash-memory. Gedurende de samenwerking zal het bestaande Siewert & Kau portfolio van Predator memory producten en SSD-oplossingen van Acer, die beide door BIWIN onder licentie van Acer worden geproduceerd, verder worden uitgebreid.

Siewert_Kau-400Gegevens zijn een kostbaar goed in het digitale tijdperk. Daarom gaat de groeicurve op de opslagmarkt al jaren onafgebroken in opwaartse richting. Dit geldt zowel voor de particuliere als zakelijke markt.

“De producten die we onze klanten nu extra kunnen aanbieden als gevolg van ons partnerschap met BIWIN, breidt ons assortiment verder uit met aantrekkelijke oplossingen gebaseerd op state-of-the-art technologieën,” zegt Achim Reichstein, hoofd inkoop bij Siewert & Kau, in een toelichting op de nieuwe samenwerkingsovereenkomst.

SSD-portfolio

De nieuwe SSD-portfolio omvat een complete reeks 2,5″ SATA-, M.2 SATA- en M.2 PCIe NVMe-schijven voor professionele gebruikers en thuisgebruikers. Alle producten zijn verkrijgbaar in verschillende versies en dekken daarmee een breed scala van toepassingsgebieden. De productfamilie omvat het 2,5-inch instapmodel SA100. Deze biedt capaciteiten van 120 GB tot 1,92 TB en wordt gekenmerkt door hoge prestaties en betrouwbaarheid.

Geheugen modules

Liefhebbers van high-performance computing komen aan hun trekken met een HT100-module met heatspreader. Deze biedt capaciteiten van 8 tot 32 GB en snelheden tot 3600 MHz. Gedetailleerde technische informatie over de producten is te vinden op https://www.acerstorage.com.

Predator Apollo

De Predator Apollo geheugenmodule serie richt zich voornamelijk op de snel groeiende markt voor high-end gaming oplossingen. Met snelheden tot 5000 MHz en modulegroottes tot 32 GB vormen de Predator Apollo-modules het speerpunt in de huidige geheugenportfolio. Het nieuwe high-performance GM3500-model met 3400/3000 MB/s lees- en schrijfsnelheden scoort ook in deze omgeving. De geïntegreerde Advanced LDPC (Low Density Parity Check) verbetert bovendien de prestaties met krachtige foutcorrectiecode algoritmen. Dit zal zelfs de meest veeleisende gamers tevreden stellen.  Meer technische informatie over het high-end vlaggenschip geheugenportfolio https://www.predatorstorage.com

“We zijn enthousiast over de mogelijkheden die we zullen hebben met de lancering van de Predator- en Acer Storage-producten. We zijn ook blij dat we nu Siewert & Kau aan onze zijde hebben in de Benelux markt als partner die de distributie van onze producten succesvol zal aansturen met hun bewezen expertise,” aldus Rafael Poeckling, Managing Director Europa voor BIWIN. “Met de productiecapaciteit van ons nieuwe BIWIN Huizhou Onderzoeks- en Ontwikkelingspark zijn we in staat om de volatiele markt het hoofd te bieden.”

Mobiele versie afsluiten