Sierra Wireless en Westbase.io zetten stappen naar 5G met Airlink

Sierra Wireless, heeft onlangs de Airlink MG90 5G aangekondigd – een multi-netwerk 5G router voor voertuigen. De router is beschikbaar via hun distributiepartner: Westbase.io in Hilversum. “De lancering van de Airlink MG90 5G is een grote stap naar een 5G-toekomst”

De toekomst van 5G

De toekomst van 5G IoT komt steeds dichterbij. Sierra Wireless en Westbase.io begeleiden hun partners in deze transitie. De combinatie van Sierra’s expertise met mobiele netwerken en de nieuwe Airlink MG90 5G stelt bedrijven in staat om volledig gebruik te maken van snelle data. Daarnaast maakt de Airlink betrouwbaarheid en grotere veiligheid die 5G te bieden heeft mogelijk. “Voor onze partners opent de lancering de deur naar een gesprek over 5G met hun eindgebruikers en de kans om samen met klanten voorbereidingen te treffen voor de toekomst.” Laat Sierra Wireless weten.

Niet alleen snel

5G levert niet alleen ongelooflijke snelheden. Het zal bijdragen aan de vorming van netwerken in de toekomst. De Airlink MG90 5G biedt gebruikservaring, prestatie en betrouwbaarheid én is specifiek gebouwd om in voertuigen kritieke applicaties te ondersteunen. Denk hierbij aan gebruik in hulpverleningsvoertuigen. De Airlink MG90 5G ontgrendelt de potentie van 5G om veel levensreddende applicaties met elkaar te verbinden, terwijl je in onderweg bent.

Tom Mueller, Vice President, Product, Enterprise voor Sierra Wireless: “Onze klanten zijn verheugd over de nieuwe mogelijkheden die 5G te bieden heeft. Sierra Wireless wil die markt graag ondersteunen met haar volledige en uitgebreide productportfolio. Met de Airlink MG90 5G levert Sierra Wireless de eerste speciaal gebouwde 5G router voor rijdende voertuigen. Met gepatenteerde technologie om altijd en overal maximale prestatie en dekking te garanderen.” De MG90 5G tackled uitdagingen waar 5G er het meest toe doet.

De MG90 5G maakt onder anderen mogelijk:

Dit alles terwijl er naadloos van netwerk naar netwerk geswitched wordt als voertuigen bewegen.

Beschikbaarheid

De Airlink MG90 5G is beschikbaar via de Europese Sierra Wireless distributeur, Westbase.io. Daarnaast helpt de Airlink MG90 5G organisaties om in een scala aan connectiviteits behoeftes te voorzien en een naadloze 5G ervaring aan te bieden zonder onderbrekingen, zelfs voor veeleisende applicaties.

“We zijn enthousiast over de MG90 5G van Sierra Wireless, en wat dit betekent voor onze industrie” zegt Julian Sinnige, Benelux Country Manager voor Westbase.io. “4G LTE vervult nog steeds een belangrijke rol voor organisaties. Om nu een 5G router in ons portfolio te verwelkomen is een gigantische stap vooruit en een duidelijke indicatie dat onze partners zich voor zouden moeten bereiden op de volgende stap in het netwerken. We kijken er naar uit om onze partners, en hun eindgebruikers, te begeleiden op deze reis.”

5G Workshops met Westbase.io

Westbase.io biedt partners gerichte 5G workshops aan om bij te staan in de mogelijkheden die 5G brengt.  Deelnemers krijgen meer zicht in de transitie van van 4G LTE naar 5G. Aangevuld met een scala aan oplossingen en ondersteuning, kunnen de workshops gepersonaliseerd worden om partners volledig te voorzien in hun behoeftes en doelen. Bekijk de website voor meer informatie: Sierra Wireless

Mobiele versie afsluiten