Samenwerking tussen Centric en Workstreampeople

samenwerking-tussen-centric-en-workstreampeople

Steeds vaker willen relaties van Centric een integraal beeld van hun klanten ontwikkelen. Centric biedt daarvoor al langer de combinatie van Microsoft Dynamics CRM Online en het Universal Contact Center Anywhere365 van Workstreampeople. Met dit partnerschap spreken beide organisaties de ambitie uit hun aanbod nog beter met elkaar te integreren en klanten te helpen met geavanceerde communicatie en Microsoft Dynamics CRM-integraties.

Anywhere365 van Workstreampeople wordt wereldwijd door meer dan driehonderd bedrijven gebruikt voor het logistiek managen van communicatie voor receptie, servicedesk, afdelingen en contact centers. Communicatie, marketing, bereikbaarheid en beschikbaarheid smelten daarmee naadloos samen. Gesprekken worden realtime gerouteerd naar de juiste personen of groep op het juiste moment, vanuit zowel telefonie, chat als Skype.

Integratie met Dynamics CRM

In elke organisatie is behoefte aan informatie over de realtime processen en dialogen die er gevoerd worden. Bij dialogen hoort informatie om de juiste context te kunnen bepalen. Daarom is Anywhere355 eenvoudig gekoppeld aan CRM- of backofficesystemen. Centric voegt hier een integratie met Dynamics CRM Online aan toe. Door deze integratie is informatie uit het CRM direct inzichtelijk voor en tijdens het gesprek, wat weer leidt tot een betere klantrelatie.

Bewezen combinatie

Erik Bouman, Manager Microsoft Development bij Centric: “Wij werken al langer naar tevredenheid samen met Workstreampeople. De combinatie van Anywhere365 en ons Dynamics CRM-aanbod heeft zich ook al bewezen bij onze klanten. Logisch dus om die samenwerking kracht bij te zetten met een officieel partnerschap. Wij kijken uit naar een nog nauwere samenwerking met Workstreampeople.”

Gijs Geurts, Managing Director van Workstreampeople: “Als marktleider op het gebied van Universal Contact Centers op basis van Skype for Business, hebben we in Centric een partner gevonden die onze visie deelt. Centric bouwt de kracht van Anywhere365 verder uit met de integratie van Dynamics CRM of CRM Online. We hebben heel veel vertrouwen in een zeer succesvolle samenwerking met Centric.”

Mobiele versie afsluiten