Samenwerking Citrix en Samsung voor desktopervaring op smartphone

samenwerking-citrix-en-samsung-voor-desktopervaring-op-smartphone

Citrix en Samsung zijn een samenwerking aangegaan om een volledige desktopervaring op de Samsung Galaxy S8 te realiseren met Samsung DeX. De combinatie van Citrix Receiver en Samsung DeX stelt organisaties in staat smartphones te gebruiken als volledig functionerende desktop met beveiligde toegang tot de digitale werkomgeving.

Steeds meer bedrijven omarmen mobiele bedrijfsstrategieën. Steeds meer mensen zijn daardoor onderweg met verschillende devices. Met de introductie van Samsung DeX wil Samsung deze bedrijven helpen de efficiëntie te verhogen en bedrijfskosten te reduceren. In combinatie met Citrix Receiver, verandert de nieuwe Samsung Galaxy S8 in een desktopomgeving met een geoptimaliseerde gebruikersomgeving voor multitasking met toetsenbord- en muisondersteuning, mogelijkheid tot het aanpassen van de venstergrootte, taakbalk pop-up meldingen en veel meer.

De combinatie van Citrix en Samsung DeX biedt werknemers beveiligde toegang tot hun digitale werkomgeving en alle bedrijfsdata en -applicaties die zij nodig hebben. Naast deze oplossing biedt Citrix ook ondersteuning en integratie voor Samsung devices, bestaande uit XenMobile enterprise mobility management, beveiligingsfuncties en ondersteuning voor beveiligde apps met Samsung Knox. Citrix ondersteunt bovendien Samsung Enterprise Firmware-Over-The-Air (E-FOTA), dat  IT-beheerders in staat stelt om meer controle te hebben over het updaten van de devices.

Mobiele versie afsluiten