Sailor Telecom & ICT en Emeni bundelen de krachten

Om onze klanten nog beter te kunnen helpen en om nog intensiever samen te kunnen werken is Emeni per 1 november 2021 opgegaan in Sailor Telecom & ICT. Beide organisaties werken al vele jaren samen en hebben nu besloten de krachten te bundelen.

Sailor-EmeniVolgens Pieter Hendriks, directeur van Sailor Telecom & ICT is dit een groot voordeel voor de klanten van zowel Emeni als Sailor Telecom. “Vanaf nu hebben al onze klanten toegang tot een nóg breder pakket aan diensten en services op het gebied van Telecom & ICT. Daarbij hebben zij ook in de toekomst te maken met slechts één aanspreekpunt die hen verder in de organisatie brengt bij welk probleem of welke vraag dan ook.”

 

Alles onder één dak

“Ons team breidt uit naar 17 mensen”, vertelt Hendriks. “Dat maakt ons nog consistenter in onze dienst- en serviceverlening. Alles wat voor bedrijfsautomatisering nodig is aan expertise hebben we nu in eigen huis. We mochten al een aantal positieve reacties van klanten ontvangen op deze ‘alles onder één dak’ formule. Ook al hebben we in de praktijk nog te maken met twee daken. Maar dat zou in de toekomst wel eens kunnen veranderen”, licht Hendriks een tipje van de sluier op.

Je bent geen nummer

Van der Heijden:”het belangrijkste is dat klanten weten dat er in principe niks verandert maar dat wij als organisatie meer diensten gaan leveren.” Hendriks vult aan “daarbij staat een heldere, transparante en persoonlijke benadering hoog in het vaandel. Je bent bij ons geen nummer. Dat blijft zo.”

Het beste van beide bedrijven

Voor Emeni-klanten blijven Michel van der Heijden en Dennis Voermans aanspreekpunt. “Behalve een uitgebreider aanbod verandert er voor onze klanten niet zo veel. Ons adres en telefoonnummer blijven voorlopig ongewijzigd”, zegt Van der Heijden. Hij is oprichter en voormalig eigenaar van Emeni. Voermans vult aan: “we brengen van beide bedrijven de positieve punten bij elkaar zodat het in het voordeel werkt van onze klanten.”

Mobiele versie afsluiten