RoutIT lanceert nieuwe diensten tijdens RoutIT Release’18

routit-lanceert-nieuwe-diensten-tijdens-routit-release-18

Hoe kan de business partner zijn klant in 2018 helpen met de digitale transformatie? Welke diensten en kennis is hiervoor nodig? Tijdens RoutIT Release’18 op 20, 21 en 22 maart introduceert RoutIT een nieuw kennisplatform en lanceert het nieuwe diensten die de werkprocessen en informatiestromen van de eindklant automatiseren.

Keynotes & breakoutsessies

RoutIT Release’18 is opgedeeld in keynotes en breakoutsessies. Tijdens de keynotesessies leert de business partner alles over hoe je nieuwe technologieën combineert en integreert in het bedrijfsproces van de klant. In de breakoutsessies geeft RoutIT praktische informatie over nieuwe producten en diensten die direct beschikbaar zijn. Het event wordt gehouden op 20, 21 en 22 maart, start om 13.00 uur en eindigt tussen 17.30 en 19.00 uur met een heerlijk diner.

De onderwerpen die onder meer aan bod komen tijdens RoutIT Release’18 zijn: digitale transformatie, de introductie van University Online, oplossingen van Microsoft, de nieuwe klant app, 247Monitoring, Firewall Fortinet, update 247Alarm, introductie HIP Recorder en de Nieuwe Offerte App. Naast de workshops en introducties, demonstreren diverse leveranciers hun innovaties en nieuwste producten.

Aanmelden kan via marketing@routit.nl.

Mobiele versie afsluiten