Relined vergroot Nederlandse netwerkovereenkomst met BT

Relined Fiber Network heeft zijn Nederlandse netwerkovereenkomst met BT herbevestigd en uitgebreid. Zo hoopt het bedrijf ook in de toekomst te blijven voorzien in digitaliseringsvraagstukken.

Sinds 2017 gebruikt Relined het Nederlandse glasvezelnetwerk van BT. Daardoor heeft het bedrijf zijn eigen netwerk kunnen uitbreiden met 7.000 km. Vanwege het netwerk van ProRail en TenneT stond Relined jarenlang bekend als een connectiviteitsleverancier voor de lange afstanden. Dankzij BT kon Relined haar bereik uitbreiden tot in de stadscentra en alternatieve, redundante langeafstandsroutes toevoegen door het hele land.

Samenwerking Relined en BT

“Met deze hernieuwde afspraken committeren we ons nog meer aan de samenwerking tussen Relined en BT”, zegt Manager Operations Léon van der Linden van Relined. “Door verder uit te breiden op een toekomstbestendig netwerk zorgen we ervoor dat we kunnen blijven inspelen op de groeiende vraag naar connectiviteit.”

“Wij zijn verheugd om deze succesvolle samenwerking met Relined voort te zetten. Het zal Relined’s klanten in staat stellen te groeien in een complexe en competitieve wereld en ons doel waar te maken om te verbinden voor het goede”, aldus Regional Enterprise Director Europe Stephane Lesenne van BT.

Bron: Relined

Mobiele versie afsluiten