PXS neemt Teletech over

leveranciers van nummerportabiliteitsoplossingen en nummerdiensten

PXS (Nederland) heeft een definitieve overeenkomst gesloten voor de overname van Teletech (Slovenië). Beide bedrijven zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen, implementeren en beheren van nummeringsdiensten voor de telecommunicatie-industrie.

Na deze overname wordt PXS ’s werelds grootste leverancier van nummerportabiliteitsoplossingen en nummerdiensten, met een dekking van bijna 40 landen op elk continent ter wereld.

Al meer dan 20 jaar definiëren PXS en Teletech industriestandaarden. Bestaande en nieuwe klanten van beide bedrijven zullen profiteren van de overname en profiteren van een breed scala aan diensten en voortdurende productinnovatie.

“We zijn verheugd de getalenteerde mensen van Teletech in ons team te verwelkomen en hun innovatieve oplossingen ons portfolio te laten verrijken”, zegt Jan Mooijman, CEO van PXS. “We heten ook alle Teletech-klanten van harte welkom, die verzekerd zijn van de voortdurende kwaliteit van de bestaande diensten. Daarnaast krijgen zij toegang tot het bredere dienstenaanbod van PXS, inclusief nummerbeheer en gecentraliseerde registratie van abonnee- en toestelgegevens.”

(bron)

Mobiele versie afsluiten