Poly pakt uit op ISE

Voor Poly is de beurs ISE, van 11 tot en met 14 februari in de RAI van Amsterdam, hét event voor de introductie van een groot aantal nieuwe producten en het voorstellen van de totale productrange  en het team. Poly nodigt dan ook alle partners uit voor een bezoek aan deze wereldbeurs met veel aandacht voor UCaaS producten en –diensten.

Maak kennis met de Poly Studio X-familie

Krijg een demo van de nieuwe videobars, Poly Studio X30 en Poly Studio X50, die veel slimmigheden én gemak bieden voor kleine vergaderruimtes, geavanceerde cameramogelijkheden, Poly MeetingAI audio en video, draadloos delen van inhoud en geen pc of Mac nodig om meetings te organiseren.

Ontmoet de Savi 8200 Office- en UC-serie

Lawaaierige werkruimte? Geen probleem. De Savi 8200 Office- en UC-serie maakt elk gesprek duidelijk met hoogwaardige draadloze DECT ™ -audio om uw werknemers te helpen productiever te zijn, compleet met meerdere handige en stijlvolle  draagopties.

 

Er is veel meer te beleven. Waarom reserveert u geen korte persoonlijke standtour en maakt u kans op een Poly Studio X30 ? Bovendien kunt u op woensdag tussen 16:30 – 17:30 uur aanschuiven bij de borrel op onze stand.

 

Verder zijn er boeiende presentaties van product marketing lead Chris Thorson en Paul Clark, SVP EMEA managing director.

 

Op woensdag- en donderdagochtend is het mogelijk om een booth tour te combineren met een office visit (in Hoofddorp). Bezoekers kunnen dan zien en ervaren hoe wij onze eigen oplossingen zelf gebruiken in een unieke werkomgeving die hoog aangeschreven staat op het gebied productiviteit, design, welzijn en duurzaamheid. Ter afsluiting is er een lunch en is het vervoer van en weer terug naar de RAI Amsterdam ook geregeld.

Meld je vooraf aan. Want iedereen die een booth tour boekt, maakt kans op een Poly Studio X30 video bar.

Klik hier om je gratis te registreren  voor de beurs ISE (aanmelden met deze code: 400837)

Klik hier om je te registreren voor de Poly booth tour en/of de Poly Office tour

 

Voor iedereen die actief is op het gebied van telecom, met name UCaaS, is de ISE een niet te missen internationaal event. Volop aanbieders en nieuwe introducties.  Dit jaar voor het laatst in Nederland, want vanaf 2021 in Barcelona. Pak  deze kans dus!

Mobiele versie afsluiten