Persreis Huawei

Cloud Connect 2023

Huawei-DongguanDoor corona is het drie jaar stil geweest qua persreizen naar Azie, maar dit jaar kon het weer. De afgelopen week is Huawei in China gastheer geweest van de internationale pers. Hans Steeman was er namens de redactie van ITchannelPRO bij en heeft er een aantal artikelen over geschreven, die de komende weken online komen op ITchannelPRO en CloudWorks.

Centraal stond het event Cloud Connect 2023 (met thema Accelerating Intelligence) in het Shanghai World Expo Exhibition & Convention Center.

Het congres is al jarenlang de plaats experts, partners, ontwikkelaars en belanghebbenden uit de industrie van over de hele wereld samen om nieuwe kansen voor een intelligente toekomst te verkennen.

Daarnaast is een bezoek gebracht aan het Huawei hoofdkwartier in Shenzen, de imposante R&D-omgeving in Dongguan en het 5G-testlab in Suzhou (nabij Shanghai), waar al aan de volgende generatie 5G-infrastructuur wordt gewerkt. De standaard voor 5.5G komt volgend jaar beschikbaar, maar de mogelijkheden stonden tijdens deze reis al hoog op de agenda. Lees het binnenkort online op #ITchannelPRO.

Mobiele versie afsluiten