OKI stelt M.K. Computer Electronic aan als onderdelendistributeur (12-12)

oki

OKI, specialist in professionele printoplossingen en Smart Managed Document Solutions, heeft een distributiecontract gesloten voor onderdelendistributie in de Benelux, Duitsland en Oostenrijk met M.K. Computer Electronic GmbH, dat gevestigd is in Göppingen.

Als hightechdistributeur verleent M.K. ondersteunende en logistieke diensten voor IT-reserveonderdelen. Het bedrijf heeft hiervoor al leveringsovereenkomsten met een aantal van de grootste merkfabrikanten en nu ook met OKI Europe. De M.K.-bedrijvengroep is een van Europa’s meest toonaangevende distributeurs van reserveonderdelen en beschikt momenteel – met in totaal meer dan 1.000.000 artikelen van zijn contractpartners in Europa – over de grootste stock in Europa. Zo garandeert het een snelle en vlotte klantenservice. M.K. werd opgericht in 1990 en levert aan meer dan 25 landen in Europa. Dat is mede dankzij het feit dat het bedrijf lid is van PGE – een van de grootste Europese netwerken van geautoriseerde, onafhankelijke onderdelendistributeurs.

“De nieuwe OKI-servicestrategie voor de Benelux, Duitsland en Oostenrijk is erop gericht om uitsluitend met premiumleveranciers in de respectieve servicesegmenten samen te werken en zo de krachten van alle partners te bundelen”, zegt Adriano Pape, General Manager Customer Service Central Region bij OKI, “Met M.K. hebben we er een partner bij die voor 100 procent op de distributie van reserveonderdelen gefocust is, en ons bij de optimalisering en verdere ontwikkeling van onze diensten op dit gebied zal ondersteunen.”

www.oki.nl

Mobiele versie afsluiten