Nuvias Group gaat distributie doen van Dropbox

Distributeur Nuvias  breidt zijn portfolio uit met Dropbox rond slimme werkplekken. Nuvias is de eerste onafhankelijke distributeur van  Dropbox, die hiermee enkele belangrijke Noord-Europese markten afdekt.

Dropbox telt meer dan 500 miljoen geregistreerde gebruikers in 180 landen. Als aanvulling op de communicatie- en samenwerkingstechnologieoplossingen van Nuvias Unified Communications (UC), waar Siphon Networks deel van uitmaakt, brengt Dropbox alle content van een team samen. De samenwerking geldt niet voor Nederland.

Nuvias Unified Communications levert oplossingen die traditionele IT en telefonie integreren en we zijn altijd op zoek naar innovatieve en disruptieve  technologieën om toe te voegen aan ons aanbod van kanalen. We zijn enthousiast over de nieuwe samenwerking met Dropbox en tonen zo onze voortdurende toewijding om onze kanaalpartners te helpen nieuwe inkomstenstromen aan te boren en bestaande klantrelaties te versterken.” Aldus Steve Harris, CEO Nuvias UC.

Harris vervolgde: “We zijn fervent gebruikers van Dropbox bij Nuvias UC sinds ons bedrijf werd opgericht in 2009, en verhuisde van persoonlijke Dropbox-accounts naar de volledig beheerde Dropbox Business-oplossing naarmate ons bedrijf groeide. We hebben uit de eerste hand gezien hoe Dropbox bedrijven ten goede kan komen en we bevinden ons in een ideale positie om channel partners vanuit een technisch perspectief te ondersteunen om dit nieuwe aanbod te integreren met andere producten in hun portfolio”.
Naveed Malik, hoofd van EMEA Channels bij Dropbox: “Nuvias UC staat bekend om zijn technische expertise en het inschakelen van het kanaal. Het partnerschap zal ons helpen ons kanaalprogramma en waardevolle services te versnellen, terwijl we gezamenlijk de nauwe relaties met toonaangevende UC-leveranciers benutten om slimme werkplekken te bouwen.”

Mobiele versie afsluiten