Nieuwe CEO Xelion

Thijs van den Ende wordt het nieuwe boegbeeld

Na 15 jaar samen vol verve leiding te hebben gegeven aan Xelion b.v., doen directeur Arthur van den Ende en CEO Micha Cohen een stap terug. Ze blijven aan het bedrijf verbonden, maar de dagelijkse leiding gaat over in bekende handen. Thijs van den Ende, de zoon van de huidige directeur,wordt als CEO het nieuwe boegbeeld.

thijs van den ende xelion3 300x300Xelion ontwikkelt een UC-oplossingen voor het MKB en is een oerdegelijk Nederlands bedrijf. Arthur: “In de afgelopen jaren hebben we ons ontwikkeld tot een sterke aanbieder van UC/telefonie-oplossingen die we via ICT-resellers in de markt aanbieden. We worden  gedreven door innovatie, maar alles wat we doen moet super betrouwbaar en ongelofelijk makkelijk zijn.  Klanten kloppen al jaren bij ons aan omdat onze kwaliteit en flexibiliteit buiten kijf zijn, daarmee zijn we door de jaren heen uitgegroeid tot de grootste UC-ontwikkelaar in Nederland.”

Met de aanstelling van Thijs van den Ende, gaat Xelion op 1 januari a.s. een nieuwe fase in. Thijs kent de ICT-markt en werkt al vijf jaar bij Xelion.  Arthur: “Met Thijs halen we de nieuwe generatie naar het topmanagement. Daar is twee jaar aan intensieve voorbereiding aan vooraf gegaan. Er zal mogelijk een en ander veranderen, maar één ding staat vast: “De stabiliteit en continuïteit waarmee Xelion het hart van zijn afnemers wist te veroveren, blijft bestaan.”

Ook de rol van de reseller staat buiten kijf. Ze zijn essentieel voor het gemeenschappelijke succes. Xelion is als geen ander geoptimaliseerd voor integratie in de Microsoft 365-omgeving. Dat is koren op de molen van de resellers. Zij verkopen Microsoft 365 aan hun klanten en kunnen daar onze telefonie als app naadloos in integreren. Zo’n strategie zorgt voor meerwaarde; meer onderscheid voor de reseller, gemak en superieure bereikbaarheid voor de gebruiker.

Thijs van den Ende: “Onder mijn leiding blijven we energie steken  in een betrouwbare en makkelijke UC-oplossing die we via ICT-partners aanbieden. Xelion groeit al vele jaren sneller dan de markt, dat kan alleen door lange termijn samenwerking. Samen met partners investeren we in succes en dat betaalt zich voor iedereen uit.”

Mobiele versie afsluiten