Netskope lanceert een nieuw partnerprogramma met de naam Evolve

netskopeNetskope dat onlangs werd uitgeroepen tot een Leader in Gartner’s 2022 Magic Quadrant voor Security Service Edge (SSE), wil een stevige stap zetten in de samenwerking met  Channel Partners en samen met deze partners het stempel drukken op de SSE (Secure Service Edge) markt.

“Security is dynamischer dan ooit geworden, cloud-gebaseerd verkeer, duizenden applicaties en people working from anywhere zorgt ervoor dat er een verhoogde vraag is naar Solution Providers die hun klanten strategisch kunnen adviseren over de juiste stappen in richting van SASE,” zegt Dave Rogers, Vice President van Global Alliances, Channel Sales bij Netskope. ”

De evolutie van ons Channel Programma onderstreept ons engagement om aan deze behoefte te voldoen, door onze partners in staat te stellen om samen met ons een versnelde groei te realiseren die de enorme SSE en SASE markt met zich meebrengt .

De nieuwe structuur van het Netskope Evolve Partner Programma bestaat  onder andere uit:

Uitgelezen mogelijkheid

“Met zo’n grote vraag vanuit de partnergemeenschap in de hele regio, biedt Netskope’s nieuwe Evolve Partner Program ons de uitgelezen mogelijkheid om samen te groeien in deze enorme SSE- en SASE-markt”, zegt Gerard Allison, Vice President, EMEA, Exclusive Networks. “Het programma biedt zowel value als structuur voor onze partners. Met name de introductie van extra programmaniveaus stelt ons in staat om nieuwe partners in ons Netskope ecosysteem te verwelkomen, terwijl we onze bestaande basis in staat stellen om te streven naar een top tier-status. We zijn vastbesloten om de SSE markt samen met onze resellers te laten groeien, Het nieuwe Partnerprogramma van Netskope is hiervoor alvast een geweldige tool”

“De verbeteringen aan ons Evolve Partner Programma bouwen verder op onze partner-centrische go-to-market strategy,” zegt Michael Herman, Vice President, Channel Sales, EMEA/LATAM bij Netskope. “Partneren met Netskope betekent voor ons kanaal dat ze kunnen rekenen op een sterke en voorspelbare ROI. Dit is essentieel wanneer ze  investeren  in ons merk en onze technologie. Samen met onze  partners zullen we hierdoor onze klanten meer value brengen.

Voor meer informatie over het Netskope Evolve Partner Programma of om vandaag nog partner te worden, kunt u deze pagina bezoeken.

Mobiele versie afsluiten