Netmore partner van NL MWC in Barcelona

De voorbereidingen van het grootste connectivity event ter wereld, Mobile World Congress (#MWC23), zijn in volle gang. Ook dit jaar is er weer een Nederlands paviljoen met diverse publieke en private organisaties die deelnemen. Netmore doet dit jaar voor het eerst mee als partner van het paviljoen. 

grasslogonetmore-400x400Met MWC 2023 willen zij hun resultaten laten zien van het op grote schaal toepassen van IoT en hopen ze hun groei te kunnen versnellen van IoT use cases en apparaten. Ze bieden landelijke LoRaWAN-connectiviteit die speciaal is gebouwd om miljoenen apparaten aan boord te krijgen. Naast connectiviteit bieden ze ook een gebruiksvriendelijk platform met geavanceerde functies om de apparaten en het netwerk te beheren en te controleren.

Ze bieden landelijke LoRaWAN-connectiviteit in meerdere Europese landen met hun eigen netwerk. Naast connectiviteit bieden ze ook een gebruiksvriendelijk platform met geavanceerde functies om de apparaten en het netwerk te beheren en te controleren. Zo zijn ze o.a. de voorkeurspartner van veel waterbedrijven in Europa.

Op MWC zouden ze het liefst in contact komen met nutsbedrijven, eigenaren van onroerend goed, aanbieders van oplossingen, integrators en LoRaWAN-operators. Een focus ligt hierbij om bedrijven te ontmoeten uit België, Uk en Spanje. Wil je ook deelnemen aan de Nederlandse delegatie net als Netmore? Er is nog een presentatie pod die een eigenaar zoekt op het paviljoen en daarnaast zijn er diverse mogelijkheden om je bedrijf zichtbaar te maken en te genieten van alles dat NL MWC te bieden heeft.

Entreekaarten

Ook kun je een entreekaart kopen voor MWC via mark@enterprisesummit.nl het kost net zoveel als een kaart bij GSMA maar je bent dan automatisch onderdeel van de NL-delegatie en het programma. Kijk ook op www.nlmwc.com.

 

NL MWC Community Netwerkevent, Powered by ITchannelPRO & Enterprise Summit

Op maandagavond 27 feb is er voor alle Nederlandse bezoekers een netwerkevent, gratis toegankelijk van 20.00 uur tot 23.00 uur, wel graag vooraf aanmelden.

 

Mobiele versie afsluiten