N-able neemt Spinpanel over

Acquisitie om cloudstrategie te versnellen

Spinpanel is opgericht in 2015 als spin-off van een direct CSP. Het wordt gebruikt door een groeiend aantal Microsoft-partners en IT-organisaties over de hele wereld. Een aanzienlijke meerderheid van de partners van N-able beheert en/of verkoopt Microsoft Cloud-diensten. Doelgroep is het midden- en kleinbedrijf.

N-ableDe overname helpt N-able twee uitdagingen, arbeidsschaarste en de overstap naar de cloud, het hoofd te bieden.  Hierdoor is het beter in staat partners te helpen de Microsoft Cloud te temmen en meer waarde te creëren voor hun klanten. Spinpanel-klanten krijgen op hun beurt meer directe toegang tot het N-able portfolio. Krachtige, schaalbare oplossingen en gratis educatie- en marketingmateriaal om hen te helpen uit te blinken in elke groeifase. De toevoeging van de Spinpanel-technologie aan de N-able productportefeuille zal naar verwachting in het derde kwartaal plaatsvinden.

“De ‘cloud’ is niet langer een praatpaal in presentaties; het is een adoptiesnelweg voor IT-professionals”, zegt John Pagliuca, President en CEO van N-able. “Maar hoewel de cloud een enorme kans biedt, draagt deze ook bij aan de toenemende complexiteit van IT-omgevingen. In combinatie met een tekort aan arbeidskrachten kan het volledige potentieel ervan ondermijnd raken. Wij geloven dat de toevoeging van Spinpanel aan ons team onze partners zal helpen om de waarde van hun Microsoft Cloud-producten te optimaliseren en, op hun beurt, Spinpanel-klanten toegang zal geven tot een breder scala van IT-beheer- en beveiligingsoplossingen. We zijn verheugd om Spinpanel te verwelkomen in de N-able familie.”

“We zijn verheugd om ons aan te sluiten bij het N-able team. Zo kunnen we onze visie op Microsoft Cloud enablement technologie uitbreiden en  geven aan een nog grotere groep CSP’s en IT-professionals,” aldus Bendert Post, CEO van Spinpanel. “Er is geen enkele reden waarom de cloud onbereikbaar zou moeten zijn, ook niet Microsoft Cloud die het grootste deel van de IT-wereld domineert. Het is echt een kwestie van de mogelijkheid hebben van het benutten, het te beheren en te centraliseren. Wij zijn die visie aan het verwezenlijken en we weten dat onze klanten ook de grotere breedte en diepte zullen waarderen die we als N-able samen zullen brengen.”

Mobiele versie afsluiten