My-Connect Telepo vereenvoudigt licentiemodel

Cloud Telefoniedienst van BusinessCom

Het licentiemodel van My-Connect Telepo – de Cloud Telefoniedienst van BusinessCom – wordt per maart 2024 sterk vereenvoudigd. Van 17 licenties gaat My-Connect Telepo terug naar 3. Dit is gedaan op verzoek van zowel resellers als eindklanten die hebben aangegeven een eenvoudigere en overzichtelijke all-in prijs te willen voor de dienst.

My-connect-telepo-businesscomDie overzichtelijke all-in prijs is er nu sinds deze maand voor My-Connect Telepo. Alle mogelijke features vallen nu binnen de basislicentie (tenant licentie) en twee gebruikerslicenties. De twee gebruikerslicenties zijn Entry User – deze heeft de basisfunctionaliteiten – en Premium User – hierbij zijn alle applicaties en functionaliteiten vrij geschakeld.

Te verkopen vanaf bierviltje
Marcel Derks, partnermanager bij distributeur BusinessCom: “Deze versimpeling is goed nieuws voor onze business partners. De dienst is nu vanaf een bierviltje te verkopen. Daarnaast is het goede nieuws dat de all-in licentie voor een Premium User een concurrerende prijs krijgt en vele malen voordeliger is dan de huidige My-Connect Telepo licentie met alle opties.”

Over My-Connect Telepo
My-Connect Telepo maakt deel uit van het brede portfolio My-Connect waarin BusinessCom al zijn wholesale Cloud- en abonnementsdiensten heeft ondergebracht. My-Connect Telepo bestaat sinds 2016 en is een end-to-end oplossing van BusinessCom waarbij de business partner te allen tijde klanteigenaar blijft en de gelegenheid heeft deze Cloud Telefonie-dienst op zijn eigen manier in de markt te zetten.

All You Need Is My-Connect
My-Connect is de merknaam voor het dienstenportfolio van BusinessCom. Het unieke aan My-Connect is de combinatie van de volgende ingrediënten: een breed pallet aan wholesale Cloud-diensten voor telefonie, UC, networking en cybersecurity; SIP Trunking en verbindingen; aanvullende hardware zoals netwerkapparatuur en endpoints; de korte lijnen, kennis, kunde en ondersteuning (technisch en commercieel) die BusinessCom al jaren kenmerkt. Alles wat je als reseller nodig hebt, met flexibiliteit en keuzevrijheid. Bekijk voor meer informatie: www.my-connect.nl.

Mobiele versie afsluiten